Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.10.2011., 19:07   #14281
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Tu pilanu nikada nisam odvozio, nevjerojatno

Super fotke i bome dobar đir. Kakvu je to vilju Mic nabavio ?
Staro 09.10.2011., 19:09   #14282
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Z1, ima ga već dugo.
Kakva je ta vilica šta je brat kupio? Zašto baš tu?
murina je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 19:20   #14283
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Zašto se uvijek mora naći neki jazavac koji mi mora pokvarit raspoloženje, jučer sam se zabavio a brijem i ostali više od očekivanog i onda neki balavci ostavljaju neke retardirane komentare po dropu.
Bio danas na Dotki, isprobao softshell kojeg mi je brat kupio za rođendan, stavio sam baselayer pa majicu kratkih i onda to gore, skuhao sam se ko hrenovka.
Neke hlače i potkapu da nabavim i udri.
----
onaj luft što sam spominjao da mi se formirao na prednjem kotaču jer se vozim na najjače je zapravo samo posljedica malo otpuštenog skewera, dobro da mi nije ispao kotač (opet).
SileTzar je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 19:44   #14284
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Joj Sile kak se uopce das scimat...zanemaris trola, kao da ne postoji, i bok.
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 19:55   #14285
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Z1, ima ga već dugo.
Kakva je ta vilica šta je brat kupio? Zašto baš tu?
A vidio sam prije, ali zaboravio pitati. Te Z1 još ispadaju najbolje Marzove vilice, nakon RC2 ili RC3 modela (koji su gro skuplji).

Ovaj Xfusion je onak, izvana ko preslika Foxa. Sutra otvaramo da vidimo što ima unutra i kako ćemo smanjiti hod. Ako je unutra punokrvni damper kakav imaju jače Xfusion vilice, onda je to u klasi najboljih (lyrik DH, Fox 36, Marz RC2/3). Druga je stvar što nema podešavanja za sve (kao HLR model npr.).
Malo smo se raspitali, ima kod nas servis i zastupnik, vani su komentari svi pozitivni, svi zadovoljni. Sve se da lagano rastaviti i doma. Damper također.
A uzeo je to jer je slušao mene . Ima 1.5 headtube na Prophetu i sve vilice idu gore. Cijena je bila super za tu vilicu koja je izvana kao nova. Ima 1 ogrebotinu doslovno. A i ono što njega najviše muči - ne mora mijenjati svoju uber kul bijelu lulicu . To ga je najviše ubijalo oko kupnje nove vilice, za nevjerovati.

Druge ponude su bile komatozne. Od potrganih Foxeva 36-ica kojima eto samo treba 200kn za popravak, a cijena je pretjerana, do nikakvih drugih ponuda.
Realno, za vilice smo super prošli što se love tiče, a u odličnom su stanju (velim, njegova kao nova). Meni jer je uletio Fox jer sam imao viška love, njemu jer je htio sad veće noge od 32mm da može bezbrižno skakati tu i tamo. A i trebao mu je veći hod za Propheta.

A sve je kriv dobar gazda koji plati pošteno bauštelu od 7-19h bez stanke, te srale koji mi je davno dao da probam Lyrika provozati.
Staro 09.10.2011., 21:30   #14286
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
A vidio sam prije, ali zaboravio pitati. Te Z1 još ispadaju najbolje Marzove vilice, nakon RC2 ili RC3 modela (koji su gro skuplji).
U tom cjenovnom rangu ne možeš dobiti bolju bulletproof vilju (1000-1500kn). Od podešavanja preload (kod zračnih), rebound i ETA, ne može biti jednostavnije od toga. 55ice RC modeli su već podosta skuplji.
Staro 09.10.2011., 21:44   #14287
Sonic1984
Premium
Moj komp

Sonic1984's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Evo jedan zaniimljiv video, malo dalmatinskog krsa
Staza se nalazi, koliko znam, u blizini Hrvaca kraj Sinja.
Mislimo Neo-st i ja ic povirit samo mislim da je ovo malo iznad nasih mogucnosti...ali vidit cemo...po malo pa sta bude samo prije svega moram obavezno nabavit kacigu!
http://www.youtube.com/watch?v=sJoew...layer_embedded
Sonic1984 je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 22:15   #14288
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Osim kacige, koju si nabavi bez obzira na kakvu stazu ideš, jer se nažalost sranje može desit i na najravnijem, za ovakav krš ti neće biti viška ni shinovi i štitnici za koljena i eventualno laktove, ne moraš sve kupovat ali barem od nekog posudi na dan, jer sumnjam da to kamenje oprašta greške.
I tubeless ne bi bio naodmet, ili bar par zračnica u ruksaku. Mene osobno taj odvratni kamenjar ne mami, ali probo bi odvozit, ne izgleda ko neki bauk...
Staro 09.10.2011., 22:20   #14289
Sonic1984
Premium
Moj komp

Sonic1984's Avatar

Na videima i slikama uvijek pari lakse jer nemas dojam skokova i nagiba, nekako kad gledas uvijek manje vise pari da je ravnije nego sta u stvarnosti je.
Staro 09.10.2011., 22:25   #14290
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Da, sjećam se kad sam prvi put gleda Marjan downhill, mislio "pizdarija", a kad doša tamo i vidio stazu onda je bilo
Ne hvala
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 22:42   #14291
Sonic1984
Premium
Moj komp

Sonic1984's Avatar

Ajde, ajde....ici ces i ti to dobro znas
Staro 09.10.2011., 22:46   #14292
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Ma one odvratne dropove i strmine recimo oko 1:00 i na 3:00 na videu bi pregurao, strmo je to pun k... ali ko kaže da moraš vozit tom brzinom, malo sporije i lagano.
Ako bi uopće išao na tako odvratan teren. Sjednem rađe doma na vešmašinu ako oću da me tako trese. Zapravo kad razmislim ne bi uopće išao tam.
Staro 09.10.2011., 23:08   #14293
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Trazim po netu al nigdje ne mogu anci nista o shimano rotorima XT SM-RT86 i XT SM-RT76.

Ovi prvi su Ice tech rotori, a ovi drugi su obicni. Posto je cijena slicna da li se isplati uzeti ice tech rotore?

Uzimam u sljedecih tjedan-dva nove kocnice SLX M666 pa jos ne znam koje rotore da uzmem (naravno rotori moraju biri 6 bolt)
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 23:11   #14294
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Uzmi obične rotore, ne Ice Tech. Nema jačeg review-a koji spominje da pri ekstremnim temperaturama i situacijama, Ice tech rotori se spigaju/sjebu do neprepoznatljivosti i nema ih Isus da ih vrati nazad. Svi ostali rotori su prošli taj test (npr. u BIKE magazinu kad se spuštaju sa neke litice stalno sa kočnicama) bez većih problema.
Staro 09.10.2011., 23:40   #14295
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

To sam mu i ja rekao, samo sad kad je Vuco rekel, onda će poslušat

Kako to misliš kroz tjedan-dva?
Staro 09.10.2011., 23:46   #14296
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Sonic1984 Pregled postova
Evo jedan zaniimljiv video, malo dalmatinskog krsa
Staza se nalazi, koliko znam, u blizini Hrvaca kraj Sinja.
Mislimo Neo-st i ja ic povirit samo mislim da je ovo malo iznad nasih mogucnosti...ali vidit cemo...po malo pa sta bude samo prije svega moram obavezno nabavit kacigu!
http://www.youtube.com/watch?v=sJoew...layer_embedded
to je staza koju su uredili/napravili momci iz bk krš pa se obrati njima na forumu http://bkkrs.hr/
Staro 09.10.2011., 23:51   #14297
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
To sam mu i ja rekao, samo sad kad je Vuco rekel, onda će poslušat

Kako to misliš kroz tjedan-dva?

Vucina je zadnja

jbga kak. trebam placu dobit pa dok to narucim i dok odem po to bude taman proslo 2 tjedna jer mi placa u petak.

Staro 10.10.2011., 00:08   #14298
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
A i ono što njega najviše muči - ne mora mijenjati svoju uber kul bijelu lulicu . To ga je najviše ubijalo oko kupnje nove vilice, za nevjerovati.
I + da su noge 35mm-36mm

Volim tu svoju novu lulicu - nebuš to nikad razumel

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 00:49   #14299
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Koliko si je platio (ako nije tajna ) ?
Staro 10.10.2011., 01:02   #14300
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Tajna je

If you're in control, you aren't going fast enough.

Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 10.10.2011. u 01:07.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 08:25   #14301
salvarez
Premium
Moj komp

salvarez's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
salvarez je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 11:31   #14302
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Mi smo danas odradili "malo" dužu turu podno Mosora (50+ km, 725m). Nas 4 smo prvi put išli tim putem, a ova druga 2 prijatelja su već bili par puta tu pa su nas vodili.
Ukratko, meni osobno bio iznimno naporan put (nije Enduro za ove duge relacije), a svi spustevi su bili ili makadam ili cesta, ništa zahtjevno niti zabavno ali sve u svemu nešto novo i barem smo razbili monotoniju Marjana.
Priroda je odlična, neke lokacije fotoaparat ne može dočarati, jednostavno se trebaju doživiti, tako da mi nije krivo što smo išli, ali da bih ponovio - ne bih. Pogotovo ne s Endurom
Glavni akteri: 2x Fuel EX8, Enduro, Scott Aspect, Cube LTD Pro, Nakamura Cliff lite

Detalji rute su ovdje: http://bit.ly/pHNV8P (klik na Map)

Slideshow ovdje: http://s193.photobucket.com/albums/z...view=slideshow
kad vidim zadnu sliku u galeriji to sto nebi pokusao odvozit taj kamenjar. odlicno mi izgleda i mislim da bi bilo zabavno i tehnicki zahtjevno.

nakon sto sam jucer odvozio ono korjenje na bikci mislim da bi i to kamenje bez problema odvozio.

Citiraj:
Iza imaš 11-36 kazetu ili vulgaris ? Napred je pretpostavljam 22/36 pogon pretpostavljam.
Za dolje ti vjerujem da je posebno voziti

Nego, vidio od buraza vilicu. Strašno dobro izgleda X-fusion, praktički nova vilica. Malo masivnija kruna i lowersi od Foxa, no razlika u težini je nekih 200g, više radi tapered stirera i krune od 1.5".

Moja je spuštena na 140mm, njegova je na originalnih 170mm koji se moraju spustiti na 150mm. To ćemo srediti sa novom oprugom i par spacera. Još ako je unutra originalni HLR ili RC damper sa svim mogućnostima, a jedino za podešavanje je rebound, onda je prošao odlično !
fino ste se naoruzali vas 2ojica. bilo bi vrijeme da uskoro nabacimo neku voznjicu

Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
ima tko neku preporuku za jesen/zima rukavice do nekih 130kn dostupne u zagrebu?
ja sam uzeo u lidlu rukavice za 38 kn. odlicne su

jucer sam vozio u njima, ruke su mi se skuhale iako je gore bilo hladno. udobne su i dobro stite od padova. isprobano

btw, imaju neki tanji sloj gela na dlanovima. poslikam kad stignem da vidis kako izgleda.

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Mic i ja smo bili danas na Sljeme,

Uspon laganini, sreli Nika sa planinarskim šćapima
http://www.pohrani.com/f/1c/en/406ZQojE/img0123.jpg
http://www.pohrani.com/f/2G/ba/2abwy2kK/img0124.jpg
http://www.pohrani.com/f/3o/we/2LXNsN9i/img0125.jpg

Kad smo došli u lugarnicu, okrenulo nevrijeme sa tučom. Malo smo se i smrzli.
http://www.pohrani.com/f/V/10i/1N9Q5Fnv/img0126.jpg

Spust na pilanu, zaboravio sam koliko je to dobra staza. Bilo je klizavo za popizdit ali nije bilo padova
http://www.pohrani.com/f/24/E7/If5jzPN/img0127.jpg
http://www.pohrani.com/f/2h/Xj/Zkhmcri/img0128.jpg
http://www.pohrani.com/f/6/iL/275ioswK/img0130.jpg
http://www.pohrani.com/f/1g/6L/4HRKlAqn/img0131.jpg

Kad smo se spustili bili smo blatnjavi ko prasci i uživali u tome
Čuks je sjebao mobitel, pa ga nismo mogli dobit (pa ti kupuj mobitel umjesto vilice )
sry momci, jbg, djubre od mob me izyebalo tako da sam bio odsjecen po tom pitanju, a nisam se sjetio da bih se mogao javit na forum.

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Trazim po netu al nigdje ne mogu anci nista o shimano rotorima XT SM-RT86 i XT SM-RT76.

Ovi prvi su Ice tech rotori, a ovi drugi su obicni. Posto je cijena slicna da li se isplati uzeti ice tech rotore?

Uzimam u sljedecih tjedan-dva nove kocnice SLX M666 pa jos ne znam koje rotore da uzmem (naravno rotori moraju biri 6 bolt)
javi kad slozis kocnice da to pogledam malo. zanimljivo mi izgledaju pa da vidimo kako koce

a sad, moji dozivljaji od jucer:

desilo se to sranje sa mob, al reko, dog sam se sa micom pa cemo se nac na trgu.

za qurac sam kasnio 15ak min na trg, jedva se probio do konjskih muda jer jer bila uzasna guzva, neka trka je bila koliko sam skuzio.

dosao tamo, kad ono, pod mudima nema nikog.

pricekao jos oko 5 min no nitko se nije pojavio. ma reko mic je sigurno otisao, mislio je da necu doc, idem ja polako.

kod tunela sam dosao oko 11:15, mozda malo ranije. opet odlucio pricekat i opet se nitko nije pojavio.

krenuo sam u 11:20 od tunela, stajao sam jako kratko 2 puta. 1. put sam stao na klupicama da podesim zadnju masinicu jer je djubre bas tad odlucilo da samo mijenja brzine. 2. put sam stao na prvom izlazu na cestu. sjetio sam se da imam u-turn na vilici pa da bih mogao spustit hod da me ledja ne ubijaju. tu sam se zadrzao mozda 30 sekundi thank god za taj u-turn. neopisivo lakse je bilo za vozit.

stenge sam odvozio maestralno, bez stajanja. na vrhu sam bio u 12:15. takorekoc, odvozio sam u komadu.

dosta je puhalo dok sam isao gore, cak mi je malo i bilo hladno tako da sam se zbuksao u lugarnicu kod peci. nakon jedno pola sata provedenih u lugarnici pojavio se i nik, pjeske.

nazad sam imao u planu ic po 18-20, reko tu stazu znam. no kreten sam zalutao na pocetku, tocije, otisao sam po bikci (to je bikca ak se ne varam) dole odmah ispod puntijarke. dugo nisam vozio po tolikom korijenju. nesto poput "tuluma" samo sa manjim nagibom, ali jedno 5 puta duzom dionicom.

kad sam dosao do one kucice na njivicama fino sam se odmorio jer su me sake rasturale od silnog skakanja po tom korijenju.

dalje sam nastavio kako sam i planirao, fino sam se vozio, no nebi ja bio ja kad nebi isao divljat. u 2.-om kanalu sa onim kamenjem sam isao skakat na samom ulazu preko jednog velikog kamena. malo sam prebrzo doletio i predaleko odletio pa sam se malo razbio taj put je lampa na volanu ostala citava iako sam nosac malo spigao.

nista, idem dalje, opet se peglam i prebrzo uletim u 3.-i kanal sa kamenjem i tu sam malo zaronio sa prednjim kotacem u zemlju sa strane. nisam se stigao dovoljno nagnut u zavoju tako da sam opet sletio. ovaj put sam strgao nosac za lampu.

do kraja sam odvozio bez padova i otisao na dotku koju sam odvozio sa gustom, ali ipak nisam isao na onaj najveci skok. bas sam niku govorio kako me neki vrag vuce da idem i skocit na njega, al kad sam vidio da sam se vec 2 put razbio, reko ne treba mi da se sad tu opet sasijem. uz sve to jos sam sam, bez mobitela, ako bude nesto gore jebo sam jeza, tako da sam od tog skoka odustao

taman na izlazu iz dotke je kisa pocela lagano da pada. otisao sam jos na maksimir, odvozio i dole par onih manjih skokova i to je to. putem me oprala kisa do doma. taman je ono nevrijeme pocelo.

sile, hvala ti sto si mi posudio shinove. da njih nije bilo ko zna kako bi potkoljenice opet izgledale. definitivno si moram nabavit shinove sa zastitom za koljena.

btw, skuhao sam se u onim novim hlacama. stvarno dobro griju

btw2, tora je preporod. koliko lakse se ide preko niza prepreka, neopisivo

btw3, moram si nabavit neku siru i bolju gumu za naprijed. ove ignitorke bas ne drze kad se nagnem. hoce proklizat djubre. jedno 2-3 puta sam proklizao cim sam se malo bolje nagnuo.

zakljucak: nije bas pametno ic sam i potom jos divljat po sumi, bez mobitela, itd. to sam naucio jucer

Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 10.10.2011. u 11:38.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 11:55   #14303
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Naravno da javim dozivljaje

Cuks jbte ti si se raspistoljio, treba te ponovo na lanac stavit

Aj barem dok si sam nemoj divljat.
Staro 10.10.2011., 12:13   #14304
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Video Grma mini DH 2
Ugurao sam kompletnu prvu i drugu voznju, a izmedju par crtica PCE navijacke skupine
...ghost rider je na kraju.
Derete se k` o sivonje.

dobro sam se nasmijao. pravi ste divljaci

jos da netko zna da ste sa pceforuma, a ne sa nekakvog dropbikea

vidi se tko su pravi biciklisti

edit: jaki su komentari - sloooow motionnnnn

edit2: poslusao sam onaj siletov savjet - "nemoj prejako zatezat shiftere i kocnice jer u slucaju pada pucaju". da to nisam napravio neki dan sigurno bi jucer potrgao kocnicu tj. rucicu kocnice.
Staro 10.10.2011., 12:28   #14305
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Ojla Cuks, meni je fakat zao kaj je tak ispalo, no, kak sam ja u pol 9 doso u Zg iz Jaske, uletim u stan i vidim, prednja guma je prazna, jbg nit imam pumpe nit zracnice doma (da, znam, kreten) pa sam ti slao por da dodjes sa zracnicom i pumpom 10min prije do mene da resimo to pa krenemo, poslo 3x poruku jer nisam dobio izvjesca, pa sam te tokom jutra jos 5x zvao, sam mi kaze da si nedostupan i da ces bit obavijesten sa porukom o pozivu...

Jebiga, oko pola 11 odustao, nazvo mamurnog Murinu no medjutim ni on nije imao pumpe (da, znam, kreten ) pa sam gurao/vozio do njega na o,3 bara kolko mi je ostalo u gumi, onda ga 1h nagovarao da ide samnom na sljeme, u medjuvremenu pokusao jos dobit tebe, al ista prica, i napokon kad sam ga nagovorio, gurao jos do benge na Miramarskoj i tamo napumpao gumu i molio boga da drzi sljeme (tubeless, al je pocela ocito pustat polako, jer je danas opet na neki bar i nekaj spustila od jucerasnjih 2,4).

Sljeme je dakle guma izdrzala, Murinu sam uspio izvuc iz stana, prvo me psovao, kasnije zahvaljivao i sve u svemu super mokra, blatnjava voznja po pilani (jeeeei) kakvu sam vec dugo prizeljkivao, ali mi je isto tak zao kaj je tak bezveze ispalo, bilo bi jos zabavniju u troje (u troje je uvijek zabavnije )

Samo mogu rec, drugi put, i to da voznja u svakom od uvjeta (vremenskih i onih na stazi) ima svoju car, definitivno

Pardoncek na poduzem postu! Lp
the55mic je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 12:35   #14306
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

ma vidio sam sinoc kad sam napokon ozivio mobitel. 7 propustenih poziva i 2-3 poruke. kad sam procitao poruku bas mi je bilo zao. sto je najbolje, imam i 2 zracnice i pumpu u ruksaku. ubuduce, ako mi mob zezne saljem pm na tu na forum.
Staro 10.10.2011., 13:30   #14307
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Bokte Cuks, ti si doslovno shvatio "evo ti shinovi tebi će bar bit od koristi"

Fakat si divlji, nema šanse da se ikad više guram pred tebe na spustu
Staro 10.10.2011., 14:17   #14308
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 14:29   #14309
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Lijepa kolekcija padova
the55mic je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2011., 14:37   #14310
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
....dalje sam nastavio kako sam i planirao, fino sam se vozio, no nebi ja bio ja kad nebi isao divljat. u 2.-om kanalu sa onim kamenjem sam isao skakat na samom ulazu preko jednog velikog kamena. malo sam prebrzo doletio i predaleko odletio pa sam se malo razbio taj put je lampa na volanu ostala citava iako sam nosac malo spigao......
Mislim da sam se i ja razbio na istom mjestu prošle godine. Lijepo je za skočit ali nekako usko za doskočit

Moram i javno: Hvala Mic što si me odvukao na Sljeme, jučer mi je bila jedna od boljih vožnji, baš sam se zaželio blata

Hvala i Dariu što mi je danas po milijunti put dotjerao bajk. (montirao mi je chaindevice i pedalu riješio lufta)

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na