|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
pogledaj ako ti je dolje desno kod sata na traybaru ukljuceno HR mozda si prilikom instalacije zaboravio instalirati hrvatsku tipkovnicu. a mozda ti je samo na engleskom (EN).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Vjerojatno se radi o tome da si se zeznuo (ti ili netko drugi) pri samoj instalacij windowsa. To je klasična stvar kod koje se hrpa ljudi zajebe pri instalaciji win98. Na samom početku instalacije otišao si na "Typical" umjesto na "Custom". Moraš ići na "Custom" i onda ćeš u jednom dijelu instalacije dobiti ponuđeno da biraš "Keyboard layout" i tu izabereš hrvatski, dok na "Typical" instalaciji ne dobijaš tu opciju, nego biraš samo Regional settings. I onda kad ti instalira windowse nemaš slova kao što su č, ć, š, ž i sl. a u donjem desnom kutu pored sata ti piše da je jezik slovenski. Nakon dosta drkenjanja uspije se namjestiti da ti piše HR, ali to je sve što ćeš postići, hrvatska slova ti i dalje neće biti dostupna.. Jedino rješenje za koje ja znam je da reinstaliraš windowse, ali pazi da ovaj puta odeš na "Custom" instalaciju. ![]()
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Dalo se to riješiti i bez reinstalacije. Sad se baš ne sjećam jer već dosta dugo nisam koristio Win98. Prčkaj malo pod Language and Regional options u control panelu. Tam se može s cd-ja instalirati dio koji ti fali. Sorry ako sam pogriješio ne sjećam se točno kak ide. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|