|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
neuspjesan flash BIOS-a -> da li neka firma reprogramira?
daklem, prijatelj je fleshnuo BIOS i nista, krepao stroj (ne znam tocno simptome, nisam bio tamo). enivej, koliko ja znam flash se moze izvaditi van i odnijetiu da ga reprogramiraju (poneses i file s verzijom bios.-a koja valja). Nazalost ploca nema dual bios. Jel znate koja firma u zg-u to radi i za koliko para (otprilike) hvala Zarko |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
plizz..
ajde specificiraj plocu i ostalo, pa ti mozda neko i pomogne.. ![]() recimo , Dr Rak s gustom ozivljava(nazovi) krepane maticnjace, paaa.... ak ima dovoljno inspiracije(citaj kava, cigareta, beckih, zagrebackih..),zna se on feest potruditi, jeldaaa,Raaak?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Je, je. Treba mi cijela ploča, proc (ako nije sckA ili 478), Ram (ako nije DDR400) i cooler ako je neka fantazija. Ja ipak provjerim da to radi kako treba, pa tek onda isporučujem kao ispravno. Reci mi da je ploča 754, pa ti to napravim i ja platim kavu...
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
ploca: gigabyte 8sq800 socket 478 dddr333 ili 266 nisam siguran |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
odes u links i oni ti naplate to kao sat rada,nades nekog sa istom maticnom i uzmes njegov cip i stavis njegovog u tu maticnu sa shebanim biosom bootas i kada oces fleshat stavis svoj cip nazad i onda fleshas,i to je to! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
drugaopcija je da nadjes nekog s istom plocom......
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|