|
![]() |
#1 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
modem-scaner- ne rade iza nove instalacije XP-a
Na novo sam instalirao Winxp, napravio flash biosa (za MBO MSI k7t 266 pro2). * prije instalacije XP-a i flasha biosa sve je radilo "malje više" Posljedice: 1. modem se ne spaja na net (javlja grešku 680 i ne čujem da "dajla") 2. kad instaliram UMAX 4450 kao da i nije instaliran - za scaner mislim da je stvar u drajverima Pitanje: jer postoji neka opcija u Biosu vezana za modem??? pa da mi ne dozvoljava biranje (kak da "aktiviram" modem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
meni se desavala slicna stvar kada sma stavio data kabel za mob na isti port (maknuvsi od modema kabel) tako da sam morao nanovo instalati sve od modema. pogledaj u modem propertis i stavi query modem ako tam sve prodje provjeri sve zice itd...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
jesi iskljucija Wait for dial tone?
![]() |
![]() |
#4 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Imao sam isti ili sličan problem. Rješenje : deinstaliraš modem, restart računala, daš mu drivere za modem. Ako ne pomogne to onda sve isto napravi samo ugasi računalo, iščupaj modem, pali/ ugasi, vrati modem na mjesto i dalje po planu. Čak niti to sve ponekad nije pomoglo veće tek kad sam promijenio slot za modem na matičnoj (srećom, bilo je praznih). Naravno da sve ovo navedeno treba pokušati tek kad si provjerio one osnovne stvari; wait for dial tone i modemov log.
![]() |
#5 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Hvala na brzoj pomoći ![]() Problem je bio u opciji: Wait for dial tone |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|