|
![]() |
#23041 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer pizzerija DG. Specijal jumbo. ![]() http://www.pohrani.com/f/Y/Rk/2ApN84...0925190326.jpg U lidlu sam uzeo neki paradajz umak kojeg sa stavio na pizzu. Nije nešto ali je bolje od kečapa. ![]() http://www.pohrani.com/f/1w/V9/IaKmy...0925190353.jpg Ostao sam paf kad mi je stara rekla da nemamo doma domačeg paradajz sosa. :shocked: |
![]() |
![]() |
![]() |
#23042 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23043 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas dijetna hrana ![]() Saft od tri vrste mesa, žganci i kristalka ![]()
![]() |
#23044 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
doslovno mogu cijeli tetrapak solo popit. ja u njega stavim žliču-dve koncentrata od paradajza, malo ulja, sol, papar, bosiljak, gro origana i kotany pizza začin. dac gud! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23045 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() Od sutra počinje wok tjedan. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23046 |
Moderator
|
nisam dugo kinesku delao, a imam baš (brijem) gusani wok iz bivših vremena, đubre valjda 5kg ima... zadnji put je bilo nekaj ovak (pa možda dobiješ inspiraciju): trakice svježeg povrća na ulje (obično nažalost), trakice kokoši, sve skupa podlijevano sojom, onda nutra ocijeđeni kiseli kineski mix (razne klice, bambus bla bla), rižini/stakleni rezanci i na kraju limun/đinđer umak. dac gud 2 - teh return of gud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23047 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Nego gdje nabavit pliski plamenik koji ima dva reda plamenika. Jer kad stavim wok na veliki plamenik grije samo sa strane, a onaj srednji grije odozdo, ali je preslab.
![]() |
![]() |
#23048 |
Moderator
|
ja sam se dvoumio da li da napišem 10kg jer bi izgledalo nerealno ![]() ![]() ali da, stvarno opasno teška tavetina ![]() slažem se da treba dupli jer to i je poanta tog načina pripreme, kad sam vidio kakve plamenike koriste đapaniz pipl, ono brutalno izlazi iz njih... maltene otvoren plamen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23050 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jedva disem. Ovako. Upravo sam smazao pun pjat pire-a, domaca salsa od pomidora, pola tegle krastavaca kiselih i jedno cca 4+4+3 polpete, velicine hamburger pljeskavice. ![]() rokcem na kaucu sad. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#23051 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sutra je tekma, jesi obavjestil ženu da mora delat pizzu? ![]()
![]() |
#23052 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Je, to je tradicijonalno vec. Sama je rekla, "Aha, igrad Dinamo u utorak, znaci moram pizzu radit." Odgovor sa trosjeda je bio: (duboki muski glas) Da, draga. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#23054 |
mrzi zimu
|
mislim da će te se svi "pravi" muškarci odreć syso ![]() enivej, ja sam jučer napravila hrpu bolonjeza s domaćim sosom od paradajza tak da će to bit na meniju sigurno dvaput ovaj tjedan ![]() a jučer za večeru sam radila zapečene tortilje a kak ja ne večeram ![]() ![]()
![]() |
#23056 |
Pod naletima kopita zla
|
Nego kaj. Si vidla mene, jelca, tora i bulju. ![]() ![]() Jučer: zapečeni grah onak malo ljutkast, dva komada vratine s roštilja, miješana salata i ljuti ajvar. ![]() Samo mi je falil gemišt. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23059 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#23060 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas guštanje u punjenoj paprici+pire |
![]() |
![]() |
![]() |
#23061 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23063 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Večeras pizza s curom, a sad prašim po grickalicama (pereci, štapići, čips) i po slatkome (batons, šaporo s rižom, dickmans) + coca cola & voda :=) ...i tak' svako veče, pucam po šavovima ![]()
![]() |
#23064 |
mrzi zimu
|
![]() bila sam kod mame za vikend pa sam dofurala doma domaće zimnice. između ostalog i neku ljutenicu, slično ajvaru samo nije mljeveno nego je rezano...i baš mi je super ![]() a sad sam već tak užasno gladna da ne znam kak ću dočekat gablec u 12 ![]() Baš su odlične ![]()
![]() |
#23065 |
Pod naletima kopita zla
|
Trenutno sam na petoj mandarini. ![]() ![]() FYI http://www.tjedanrestorana.com/restorani-zagreb.html Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 28.09.2011. u 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23067 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Tjestenina u umaku od vrhnja i čardaš sira Jučer sam radila liker od borovnice a može poslužit i kao preljev za sladoled ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23068 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23070 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
klasika, prek dana nisam gladam i onda me prime oko ponoci...je nist, kaj se mora se mora ![]() prvo mislil iti na savski most po 2 sendvica ili jedan kebab, al prek puta retra je radil onaj neki fastfood koji ima horseburgere. i tak, velki cevapi s kajmakom i lukom...predobri su, socni, fini...luk je taman, malo slatkast kak volim al kajmak je neki cudni. ugl, kaj ces...za 37kn nisam mogel bolje prejti u ovo doba dana, odnosno noci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|