|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Windows 98
Pošto sam imao neuspješno flashanje biosa, možda je i on sam krivo napisan, ili je čip zbananiran, ne znam, ali morao sam instalirati 98, jer se xp konstantno rušio (naravno niti u 98 ne mogu igrati igre pa imam qurac od kompa), sad sam skužio da mi je nestala opcija NEW-> pa onda folder, shortcut itd. Kako da dovraga to vratim?? Please help! btw. kako pri instaliranju win98 u dosu napraviti 2 particije?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ako si iti uspija doc do detekcije graficke kartice znaci da bios nije pogresno flashan sto se tice nestabilnosti sustava odgovor ces morat potrazit negdi drugo (postavke memorije itd.) particije vjerujem moras napravit prije pocetka instalacije windowsa 98 alatima poput fdiska i sl. savjetujem koristenje partition magica za dos (strpas ga na nekakav boot cd)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
|
fino u dos odes i utipkas fdisk mocan alat i lagan za koristiti p.s. kako kaze kolega ako ti mos doci do win nisi krivo fleshao bios.... probaj neki drugi fleshati ...
![]() |
#4 |
Premium
|
e sranje je šta nisam snimio originalni sa matične, a ako tražim od proizvođača biosa originalni bios hoće mi naplatiti 30$, ma nabijem ih... kako bi ja mogal vidjeti tj. testirati kaj mi je otišlo?? btw. ništa nije OC-ano, sve je na tvorničkim postavkama |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa skini BIOS neki drugi, ili original pronađeš na netu i udri. MEM test ti može dobro pokazati stanje memorije. PRIME95 ti je isto odličan alat da provjeriš kak fercera cijeli kopm. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|