|
![]() |
#12931 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
E moj Nik, u tim godinama još si uvijek slab na klackalice ![]() Hajde još reci i da ti je Nomad ružan pa da prestanemo zauvijek o ukusima http://www.santacruzmtb.com/nomad/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12932 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12934 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Niku bih preporučio Lapierre Spicy ili Zesty 2012. IMHO, siguran sam da je rama suspenzija bolja od Trekovog ABP-a.
![]() |
#12935 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sto se mene tice svejedno koji od ta dva...al´ tko ce to platit` ![]() Na kraju cu si jednog Nerve AM-a naruciti iz Svabije i mirna Bosna. [edit] Hm, ovaj Zesty 314 bi bas sjeo.... Zadnje izmijenjeno od: Nik. 07.09.2011. u 00:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12936 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
2500€ u Zloveniji. 18750 po današnjem tečaju, dakle u rangu Remedya ovogodišnjeg. Šta nismo već probavili Lapierre, neš si rekao da ti se ne sviđa baš? Meni je extra dobar. ------ Htio sam zapravo napisat, gledam ciklokomp svoj, od 6.8. do 6.9. sam natukao 700km na bajku. To mi se sviđa. Odsad pratim pa ću vidjet kako to pada sad kad krene kenjavo vrijeme. ---- Edit 2. 2500 je model za 2011. Ovaj za 2012 ima malo više fensi opremu, biće i cijena jača. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12937 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() a kaj se tice zime i 13°C... trenutno mi pise na kompu 14, i skuho sam se u kratkim hlacama i flisu na ravnoj dionici od 10ak km, mojne mi kvarit entuzijazam ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12938 |
Premium
|
@SileTzar Sto vise gledam bajkove to se i lista siri...vise ne sjecam sto sam rekao, ali sad mi se svidja. Gledam da ostanem u okviru 2k EURa, sve preko toga je previse, ali kad sam uzeo Fuela plan je bio potrositi 10k kn pa je oslo vise. Vrlo lako bi mogli poskupjeti svi bicikli bez obzira na opremu jer je (mislim) aluminij skocio oko 20%...bojim se da ce sve cijene ici gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12939 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Prema cijenama novih Cube HT modela za 2012. izgleda da je sve ostalo isto. Nisam detaljno usporedjivao, ali mi se na prvi pogled cini da je i oprema nesto bolja. Uvijek precjenjeni Cannodale nisam ni gledao. Mislim da ce i sa skupljim FS modelima biti otprilike ista stvar.
![]() |
#12940 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#12941 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Npr Acid je imao darta, sad ima recona i još par sitnih razlika, a cijena je višlja 100kn. A cannondale nebi komentirao, Acera, RST i 4600kn ![]()
![]() |
![]() |
#12943 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
i moras pitat koja je godina sid jer malo stariji dosta flexaju a na novima su to rijesili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12945 |
Registered User
|
onda super.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12946 |
|
![]() |
#12947 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 07.09.2011. u 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12948 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Inače, Zesty i Spicy su 2012 isto kao i Trek - dobili malo agresivniju geometriju, skinuli su kut vilice za 1°C. To već sad Zestya stavlja u finu agresivnu ekipu. Jedan video review Zestya. Lik ga fakat fino ganja. Citiraj:
Ovaj Recon je bez motion controla, što je još 300kn gore ako se to želi. Čvršći dosta od Darta i finiji rad, ali opet - takvi su išli po 700kn kao i ovaj 351 što ti je pred očima ošo.
![]() |
![]() |
#12949 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Te SL verzije su poprilično lose vilice, a konkretno taj Recon, na dropbikeu imas temu, pucali su loversi kod diska. Par ljudi na različitim biciklima su dobili tu vilju i pukla im je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12950 | |
|
Citiraj:
![]() Pa cak bi mozda i uzeo tog Recona (uz uvjet da nadjem polovnog/novog jeftino) i naknadno ugradio/slozio motion control. Kazes da bi se to dalo izvest? Daj malo detalja ![]() EDIT: nakon sraletovog posta odustajem od SL-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12951 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
@ Vuco, jao što lik dobro vozi, eto tak ja želim vozit ![]() No ono što mi je zapelo za oko, jao šta po lijepo uređenoj stazi vozi! Nije nešto da se sad cijel staza kopala na ruke... Takva kakva je, samo su dodani neki elementici i sto je najbitnije na pravim mjestima... I po meni (bez toga) jedna PRElagana staza je postala ultrazabavna trail stazica u pravom smislu rijeci ![]() EDIT: tak sam bil uzbudjen pa sam zapravo zaboravio napomenut poantu price, a to je; sto se mi nebi organizirali malo i recimo od suuuuper, al prelagane i nakon nekog vremena dosadnjikave staze, 18-20 napravili ovako nesto? Nije da premiještamo tonu zemlje i kajtijaznam kakve skokove radimo, sam tu i tam koji kicker, bent, drop neki vec prirodni, jos samo malo pojacat i puno smo vec napravili! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12952 |
|
![]() |
#12953 |
Registered User
|
il sam ja slijep ili ovaj recon na slici ima mc.. http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=4064 mozda bi bilo najbolje da pogledas u dsg-u.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12955 | |
|
Citiraj:
Nazvat cu ih, al sumnjam da je to ta vilica sa slike. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12956 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Di je Željac nestao? Htio sam ga pitati jel mu došla kamera koju je naručio. Mic i ostali zainteresirani za ovu njegovu ideju. Ajmo jedan dan sa GPS-om na 18-20 i isplanirati lagano uređenje staze. Planiranje je 80% posla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12957 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja sam najvjerovatnije slobodan ovaj vikend Pa se mozemo zaletit i vidjeti sta se da napraviti, lopatu i volje imam ![]() EDIT: jedino je pitanje dal smijemo to radit. Vec znam ko ce biti protiv toga ....khm VUCO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12958 |
Premium
|
@ svi potencijalni lopatari Okanite se rovarenja po bilo kojim planinarskim stazama, a po 18-20 pogotovo jer ce vas proklinjati ne samo planinari vec i biciklisti. Idite na Psunj, staze samo cekaju, bolje od ove s filmica...cim se domognem bajka ja idem prvi...a imam i dva krovna nosaca ![]() @ Vuco Ma di me nadje s tim filmom - tocno to se trazi, bicikl za takav teren i takvu voznju. Ako nekom trebaju pakne za Elixir kocnice, imam dva para s Discobrakesa :50kn/par Novo neotpakirano. Semi-Metallic. Inace postoji varijanta br. 2 glede nabavka bajka. A to je da uzmem enduro bajk (do 160mm hoda), Strive, npr., ali tad bi u dogledno vrijeme svakako morao nabaviti i neki mid-range HT bajk da se mogu voziti po gradu, makadamcicima, i sl. nezahtijevnim terenima. Hebiga, sto duze gledam bicikle, varijante se samo mnoze...na koncu ni sam nebum znao sto kupiti ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 07.09.2011. u 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12959 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Donijet cu ja lopatu, nije bed ![]() A bas sam mislio svratit do tebe kad se vracam s posla da te pitam dal si za dotku ![]() Aj ja cu ti javit 10min prije no sto krecem s posla, ti se spremi, pa samo do mene pokupit stvari i picimo ![]() ![]() A apropo sta se smije sta se ne smije, vec sam napomenuo, nista veliko, samo malo modificirat vec postojece prirodno stanje, naravno, na strateski odabranim mjestima (to je najbitnije).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12960 | |
Moderator
|
Citiraj:
Već sam nekoliko puta sam sebi rekao da ću pogledati neku topografsku kartu ili nešto slično, pa da se pokuša napraviti neka ruta. Najbolje bi bilo prema zapadu, tipa kako ide 8ica jer mislim da je to najduži spust. Mada i na istok isto nije loše, ali tamo mi se čini da nema toliki nagib. Mah, za prave ljude se nađe i jeftinije. To im je skoro puna cijena kod nas u dućanu. EDIT: @Cuks Sad me podsjetio jedan thread na dropbike-u. Pogledaj si RST First Air vilicu. Nešto slično kao Tora, ali lakše. Pitaj u DSG-u, veli Zmija sa dropbike-a da ih ima tamo. A onda imaš garanciju i sve.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 07.09.2011. u 12:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|