|
![]() |
#1 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Problemi kod prženja
Nešto mi zapinje kada pržim u Neri. Prvih 10 sekundi sve štima i onda se buffer (gornja skala) počne spuštati sa 100%, da bi nakon minute došlo do 0% tako da mi se CD ili DVD ostatak vremena prži bez buffera (radi samo mala skala buffer levela). I sat što mi odbrojava koliko do kraja često treperi a kad dođe do nule CD mi se snima još barem 4-5 minute. Na kraju Nero ispiše da je 30-tak puta spriječio buffer underrun (ili tako nešto). Kada snimim film DVD je posve čitljiv dok kod kopiranja audio CD-a pjesme znaju prekidati. Dali je stvar do pržilice (NEC ND-2500A), procesora (Barton 2500+) ili nešto treće...:confused:
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 02.03.2005. u 00:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Očito je stvar buffer under-run-a... DVD ne dobija podatke dovoljno brzo... A zasto, trebalo bi ispitat... razloga moze bit dosta,
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja sam imao sličan problem,a uzrok je bio SP2 koji mi je Plextora prebacio u Pio mod i nikako to nisam mogao namjestiti kako treba pa sam se vratio na SP1.Ako imaš SP2 provjeri u kojem modu ti radi prža. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Koja verzija Nere? Slični problemi se znaju javljat s verzijama manjim od 6.3. Ako imaš neki drugi program probaj s njim |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Instaliran mi je XP profesional bez SP1 ili SP2. i pržim s Nerom 6. Nisam sumnjao da je greška do Nere pa nisam ni probavao drugi program. Probat ću pa da vidim onda..... Al' fora je u tome što je do prije tri mjeseca sve šljakalo savršeno a sad mi zapinje, a nisam ništa mijenjao na konfiguraciji niti dirao drivere.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|