|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
IBM/Lenovo PC + koja low-profile grafička kartica?
problem: 2 kompjutera (IBM i LENOVO) + graficka kartica sa 2 izlaza low profile?! IBM thinkcentre M52 (SFF - small form factor) i LENOVO M57p (SFF) ->kompjuteri na koje bi mi trebala bit instalirana graficka kartica sa 2 izlaza (2x vga ili 2xdvi svejedno je). "guglao" sam i naletio da ATI HD serija 5xxx i 6xxx ne rade sa tom konfiguracijom/maticnom, pa me zanima dal postoji negdje na netu popis grafickih koje mogu ic na ta 2 kompjutera ili barem da li pise za maticnu koje graficke podrzava?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
radi vrlo vjerovatno bilo koja, samo da je lowprofile... ili možeš ići na sigurno i uzeti po lenovo p/n-u neki "njihov" model, što je naravno i skuplja opcija. ako ti je dosta integrirana vga i ona njihova pci-e kartica koja je u biti samo dvi izlaz, to bi ti možda bila još i najjeftinija opcija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
imam tu pci-e karticu koja je samo dvi izlaz ali na nju ne dobivam niakkav signal, a ni u postavkama ne identificira mi ovaj drugi monitor, iako postoje u settingsima 2 kartice. zato sam i odlucio ic na varijantu sa novom graf karticom, nije bitno koliko kosta al sam skuzio (guglanjem) da ATI radeon HD 5xxx i 6xxx ne rade, dok 4xxx da, al i to sam procitao na samo 1 mjestu. pa zato i pitam tu prije nego idem u kupnju 2 graf... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
a vga splitter? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
vga splitter dodje 50-70kn, tako da cu probat najprije s njim...s obz da nije sigurno ako kupim graficku da ce radit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
probana ati radeon HD5xxx u oba kompa i ne radi. tako da vga splitter zasada jedino rjesenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ali sa spliterom možeš dobiti samo clone ekrane, a od toga ne vidim baš prevelike koristi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|