|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Računalo se pregrijava i beepa
Pri pokretanju bilo koje video igre CPU usage se penje na 100%,i nepodnosljiv beep dolazi iz racunara...Preko s&m programa probam da testiram rad procesora i to ne uspjeva jer se tempertaura povecava na 70 C i prekida tesitranje.. Mislio sam da se pasta na procesoru istrosila i to zamijenim ali opet isto,Sad me samo zanim da li je problem do coolera na procesoru ili je procesor ostecen ili neki drugi problem...Neka mi neko kaze sta da radim poludit cu od beeperaaa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Beepa zbog toga jer je u biosu stavljeno da dok cpu dođe na 70*C beepa ![]() Koje komponente su u računalu? Što konkretnije to bolje. Edit: Baš i nije sve napisano ![]() CPU - dal je stock hladnjak? Kućište - koje je? dal su ugrađeni kakvi ventilatori? Pretpostavljam da nisu. Ostale komponente napisati, reda radi. Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 25.08.2011. u 17:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Na mom profilu mozes vidjeti koje su komponente racunara.... kuciste je codegen 6215-ca 450w, nema nikakvih dodatnih hladnjaka,a koliko mogu da vidim na proceseru je neki intelov cooler bez oznaka i zaboravio sam reci da bruji pomalo ![]() Zadnje izmijenjeno od: rAm0s1987. 25.08.2011. u 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pa nije ni čudo, nema nikakvog propuha u kućištu..vjerojatno nije u klimatiziranom prostoru..a i ovih dana su temperature paklene..preporuka zamijenit hladnjak na procu (probaj nabavit drugi box cooler ili pogledaj koji jeftiniji hladnjak po dućanima, ima ih podosta), dodat koji case fan..ako ćeš dodavat samo jedan..stavi na zadnjoj stranici kao ispuh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
@rAm0s1987 U kojem dućanu misliš kupiti? Daj link da ti preporučimo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|