|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
gasenje ventilatora na grafi nakon hibernacije
Imam ASUS v9280 (GF4Ti4200, agp8x, 128) na ploci ASUS P4P800 te svaki put kada komp upalim nakon hibernacije ventilator na doticnoj kartici pocne raditi i kada udje u windowse samo prestane!!! (XP, SP2, najnoviji ASUS driveri za grafu-ista stvar i s nVidia-inim, ver 66.nesto) Gotovo isti problem javlja se kod standby-a, komp prebacim na stand by (P4 proc, sve se gasi osim njega i memorije, tj svi diskovi i ventilatori na kompu, samo blinka ledica na kucistu) komp se ugasi, sve utihne i kada ga idem upalit svi ventilatori i diskovi se popale osim ond na grafi koji se pocne vrtiti i stane nakon par sekuni??? Zna li netko u cemu je problem??? Primjetio sam i kod lege da se njemu dogadja isti problem prilikom stand by-a (takodjer ASUS, ali nesto starija GF2 GTS), stoga provjerite svoje kartice nakon koristenja ovih opcija P.S. Grafa ocito jako dobro podnosi ekstremne temperature buduci da hibernaciju koristim vec poduze, tj nikad ne gasim komp samo prebacujem u hibernate, a u tome razdoblju presao sam i (medju ostalim) HL2 i grafa NIJE IZGORILA!!! niti sam primjetio problema. (sama grafa ima ventilator samo na procu, na memoriji nema nist, nije clockana upravo zbog nedostatka hladjenja (core-252MHz, ram. 512MHz -> tvornicke postavke, na grafi NEMA senzora koji bi ocitale temperaturu kartice, samo znam da se pasivni hladnjak ne moze dotaknuti rukom kada ventilator ne radi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
To što je izdržavala ne znači da će izdržavat. Ne kužim nešt - kad ga baciš u standby SVI ventovi ti se ugase? :confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
To je stari problem nVidije, od prije tri godine. Pisalo se o tome po zinima da se ventilator nije poslije uključivao. Troubleshooting. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |