|
![]() |
#7831 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Napokon pogledao Fast Five i ostao sam apsolutno iznenađen! Napokon pravi Fast & Furious film.Ima solidnu radnju, odličnu glumačku postavu i film je spakiran sa puno, puno zabave, odlične akcije i puno napucavanja, te ništa nije random. Da je koja utrka ubačena, bila bi ocjena više. :P Definitivno preporuka i zaslužena, te opravdana ocjena na IMDB-u.
![]() |
![]() |
#7832 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Juče s harda iskopao THe Love Guru neznajući kakav je film i tko glumi, al film je odličan ![]() Mislim da je već bilo preporuka o njemu, al tko nije nek pogleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7833 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Također sam ugodno iznenađen s Fast Five. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7834 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
gledo tucker & dale vs evil i sad ne znam dal sam ja prezahtjevan gledatelj ili koji k ![]() film je ok.. ali nikako plakanje i kidanje od smjeha, a svi kazu da su umirali od smjeha :S ista stvar i sa hvaljenim filmovima iz prosle godine death at the funeral i the other guys.. nisu nista posebno, nisam se cak ni nasmijo posteno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7835 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7836 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7838 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Outlander.... 13 ratnik s Ante Gotovcem u glavnoj ulozi,klišeja milijon,efekti ala TV Kutina Stake Land... zombi/vampir horrorac,gledljivo al ne preveć,radnja žasu teži Cargo....SF koji mi nikako nije sjeo,možda nekome i oće al meni nije i amen! Blitz.... krimić/akcić koji mi je bio OK samo zato kaj je engleski i radnja je u Londonu,neloše |
![]() |
![]() |
![]() |
#7839 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
S druge strane, sinoć smo Pirate pogledali, On Stranger Tides - dobro da ih nismo gledali u kinu, nisu mi tolko dobri. Mislim, Jack je genijalan, al najlošiji nastavak dosad mi je ovo. Jednostavno malo predosadan na momente i nekak mi predugo traje.
![]() |
![]() |
#7840 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zadnjih par dana pogledah: Bad Teacher - Cameron je totalno otkacena u filmu, solidna komedijica.. Just Go with It - takodjer dosta dobra komedija (romanticna) sa standardno otkacenim Adam Sandlerom i nelosom Jennifer Aniston ![]() ![]() Blitz - zanimljiv krimic/triler sa meni genijalno jednostavnim Jason Stathamom.. Rise of the Planet of the Apes - jako zanimljiv film sa isto tako zanimljivom temom, jedan od boljih u zadnje vrime ovakvoga zanra.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7841 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
The Killer inside me Najbrutalniji film koji sam ikad pogledao. Radnja je niš posebno, ali tko ga pogleda urezat će mu se u pamćenje.
![]() |
#7842 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
The Captains Za svakog Star Trek fana obavezan dokumentarac... Odlicni Shatner u jednoj setnji kroz svijet svih kapetana u Star Trek serijama/filmovima. Od smijesnih, zanimljivih i ludih... pa sve do dirljivih trenutaka. 9/10 od mene. Uhhh sta bi dao da iz ovog zadnjeg filma izleti serija od kakvih 5-7 sezona ![]()
![]() |
#7843 |
Guest
|
Sve je to lijepo i krasno sa porukama u stilu "neka franšiza živi", ali meni je previše i novi Star Trek film koji dolazi nakon onog smetja od iStar Wars/Trek 2009. Borba protiv Gorna izgleda je još OK naspram onih mačeva na onoj platformi ![]() |
![]() |
![]() |
#7844 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
http://www.youtube.com/watch?v=rNUlHjyUVaM Najbolja komedija koju sam ikad gledo. Parodija na gladijatora, troju, hrabro srce, 300 i još neki kojeg se nemogu sjetit, film je za nasmijat se sam po sebi dobar a još bolji ljudima koji su gledali sve te povijesne filmove. Preporuka!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7845 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Fast Five.... rigoleto. Zašto u takvim filmovima nemre doza ozbiljnosti u glumi bit? Klišeja mala milijarda. Najnabildaniji čovijek na svijetu prvo ganja pljačkaše onda se priključuje pljački pošoraju se krvnički on i Dizel,prolete kroz 52 stakla,zatuku se čekićima a 2min se poslje voze skupa ko da su iz beauty salona izašli.... scene sa vučom sefa po Riju neću ni koemntirat jer to vrijeđa moju inteligenciju više od Sylvesterove ganjačine formulama po gradskom asfaltu u filmu Driven. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7846 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Mislim da ti je malo krivi pristup tom filmuJesi stvarno ocekivao kandidata za oscara za glumu u Fast Five? Film je upravo sve sto bi i trebao bit - super zabavna mrcina za pivu i kokice sa ekipom. Ja sam bio odusevljen jer sam ocekivao novo govno od šarenih Tokyo drift auta sa polugolim drocama i C klasom glumaca. A ispao sasvim zabavan film sa 'stara skola' glumcima iz prvog dijela. Naravno, sve to moze bolje od glume do scena s autima, ali to onda ne bi bio fast & furious ![]()
![]() |
#7848 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7849 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7850 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Poceo sam u zadnje vrijeme pratiti ovu stranicu, pa je red da i sam malo doprinesem. Ja se slazem sa kolegom trouble glede Fast Five-a. Svi nesto ishvalili film, kao kako nisu ocekivali da ce ispasti tako dobar itd. Ne kuzim? Sto je to tocno ispalo tako dobro? Film je jednako los kao i prosli nastavci. Krcat je klišeja od kojih sam doslovno par puta okretao glavu da ne prdnem od muke ![]() Ona scena sa "promise me" kad njih troje stoje i razmisljaju da li se trebaju razdvojiti... rigoleto. Scenarij je kao da ga je napisao 12-togodisnjak, a za poznavanje fizike nemam cak ni valjanu usporedbu. Da napomenem za komentare koji ce uslijediti... "to je takav film" ne opravdava ovoliku stupidoznost, mogli su se barem malo potruditi. I naravno da je ovo samo IMHO, nemojte se sad nesto ljutiti ako vam se svidio film ![]() Od ostalog... pogledao sam Cashback. Film je zanimljiv, smijesan, opicen i definitivno drugaciji. Moja preporuka. Eto, to bi bilo to za sad ![]()
![]() |
#7851 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#7852 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Tko voli nasilne filmove o osveti, neka pogleda Red White & Blue. Odlična gluma glavnog lika, malo neobično kadriranje, nije samo eksploatacija.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7853 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Nastavak na jedan od boljih fan made HL2 filmova. Najzanimljivije je ovo: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7854 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Danas pogledao Witchville,jao nemam riječi. Jel' ima ko za preporuciti high fantasy filmove,moze nesto tipa Witch Hunt,Van Helsing,Underworld,Gospodar Prstenova, kao da mi se cini da tih filmova ima jako malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7855 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
pogledaj hellboy 2, stilski odmaknut od prvog dijela i bliži vizualnom/auditivnom izričaju panovog labirinta. imho, pohvale del toru i mikeu mignoli koji su kompleksno stripovsko okruženje dosta uspješno implementirali u nekih dva sata trajanja filma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7856 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
JA nisam jos pogledao fast 5, tj nisam ni znao da je izasao taj film, sad sam malo tu svratio i probat cu ga danas pogledati.. a zasto odmah sam isao pogledati na imdb o cem se radi , glumacka postava i plot mi se svida - i vec vidim da ce mi se i film svidjeti. Neznam kaj ocekujete vi neki, misaonu trosatnu zavrzlamu tipa inception upakiranu u cudna plava bica koja skacu po sumi tipa avatar ? to je takav film i to tak treba bit, to je jel , muski film.Mislim NHF ikome , ne diskriminiram al.. Jedva cekam da pogledam i ovaj Blitz - cim je J.Statham u igri, nemoze biti lose ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7857 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni je Blitz onako... engleski ... nemogu reći da mi se baš svidio nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7858 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hrvoje xyz - fast 5 je otpad od filma, u taj film se nisam nikako mogao uzivit jer je totalno ultra iber nerealan i jadan.. voznja onog sefa po gradu je sramota za holivud.. uzalud potrosenih 2h zivota |
![]() |
![]() |
![]() |
#7859 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ma daj ajde pa šta ideš gledat takav film..pa to je pobogu 5. nastavak...zna se šta se očekuje od takvog filma, i to je isporučeno...ako nisi pogledao bar prva dva i nisu ti se svidjeli, šta onda ideš gledat 5. nastavak i pljuvat po filmu...film je odličan...akcija, mozak na pašu, bijesni auti, malo komedije..baš kao što @Hrvoje xyz kaže, muški film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7860 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |