|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Edimax wireless problem
Pozdrav svima. Ispricavam se ako ima na forumu slicna tema kao moja (ja je nisam uspjela naci ,ako sam fulala izbrisite ovo) Uglavnom trebam pomoc oko wireless konekcije. Znaci,imam edimax wireless nlite usb adapter ew-7711UAn vec par godina i uvijek mi je internet normalno radio.Prije par mjeseci komp mi je poceo stekat i sam odjednom mi je i internet poceo stekat isto.Sporo su mi se stranice otvarale,pisalo mi je "Problem loading page" ,torrente mi je sporo skidao itd. Mislila sam da je problem u kompjuteru (kak su mi rekli ovi iz tmobilea) al evo sad sam reinstalirala windowse i digla ih ponovo i instalirala ponovo edimaxov usb sa cda i ista stvar. pise da je spojeno sa 54 Mp bs i opet mi sve uzasno uzasno sporo ucitava (google po 5 minuta). Imam flat adsl btw. i imam laptop kojeg spojim sa kablom od max tv uređaja i tu mi najnormalnije radi internet i nista mi nije usporeno. Zvala sam danas opet tmobile i rekli su da je vjerojatno do tog USB edimaxa i glupo mi je kupovat novi ak mi je do drivera na kompu (iako sumnjam)ili necegdrugog da ne bacam novce . Fakat neznam vise kaj da napravim,nesto u konfiguracijama mi se poremetilo ili kaj? pliz pomagajte |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|