|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
WLAN - cudan problem
Radi se o laptopu... svi driveri uredno instalirani, nikakvi "tweakovi" ili stajaznam sta... uglavnom, upalim WLAN (pokusavam se spojit na Android mob preko tetheringa), u trayu mi laptop ispise "One or more networks in range... Click this baloon to connect" al kad kliknem na ballon, kaze No wireless networks... ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I hate mondays..........
|
rjesio problem, moze lokot... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Za ovakve stvari bih banove dijelio. Umjesto kratkog odgovora kako si riješio problem, gdje si pogriješio i slično ti se hvališ da si riješio problem. Bolje da nisi ništa napisao onda. Također vjerujem da se teme općenito sa problemima ne zaključavaju baš iz razloga da ljudi mogu eventualno postaviti dodatno pitanje na temu.
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
De5tr0yer je sve rekao, čekamo reakciju kolege. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam isto za ban takve ekipe.. Da bar u natuknicama napiše ako je tolko puno toga bilo.. ili ako je previdio neku glupu sitnicu. opet neka napise.. Svakome se može desiti da previdi neku jednostavnu sitnicu. Al ne vidim zašto ne priznati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
OK dečki, zauzdajte topove, možemo sačekati da se autor teme oglasi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
I hate mondays..........
|
odgovarao sam s mobitela pa mi se nije dalo puno tipkat... a obzirom da nije bilo nikakvog replya, pretpostavio sam da sam jedini s takvim problemom... uglavnom, radi se o Intel Proset 2200 mreznoj kartici kojoj se ocito nesto smrdalo sto se tice Windows discoveryja i Wireless Zero Configuration servisa... ubio i dizao taj servis par puta, nikakvog rezultata... cak sam i windoze reinstalirao... na kraju sam ubio taj servis i upalio Intelov soft za wlan i sve proradilo... zasto je to tako, nemam pojma... samo je odjednom krepalo i samo na ovaj nacin radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Eto jel to bilo toliko teško ?
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 15.08.2011. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Sad mi je palo na pamet ako je source XP SP2 možda ti je falio onaj update za WPA2 pa je zato zezalo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
I hate mondays..........
|
XPSP3... a i mijenjao sam postavke routera... i Open i WEP i WPA/PSK... nista... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|