|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
mreza laptopa i pc preko rutera?
siguran sam da ima vec ova tema o ovome ovdje negdje vec ali ja je stvarno nikako nemogu nac rovim vec 2 dana ali bezuspjesno, ovako meni je situacija sljedeca, imam tomason 580sli ruter i on je kablom spojen na pc , a laptop mi se spaja na ruter preko wirelessa jeli moguce da preko rutera ja umrezim pc sa laptopom i kako ? hvala
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jesi li siguran da je točna oznaka routera (fulao si 100%) ? Pogledaj Sticky - je na vrhu, definiraj isti workgroup, . . . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
jesam fulao sam tompson speed touch 780 wl(i)
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Svejedno sve potrebno već piše, potraži malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
a crtim vrtim i nikako nemogu nac nista sta razumijrem, sve sto sam nasao o wireless mrezama je da moram imati i wireless karticu na pcu, zar ne postoji nacin da iskrostim ruter da umreim pc i laptop preko wirelessa?
![]() |
#6 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Pročitaj temu s razumijevanjem, please ![]() Trebaš imat isti naziv mreže na oba računala, nebitno o načinu spajanja totalno. npr default je workgroup i tako treba biti na oba računala, zatim share-aj foldere koje želiš da budu vidljivi u mreži, ili shareaj cijeli disk i to je sva mudrost. Ja kopiram datoteke tako sa 4-5 računala i laptopa svakodnevno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|