|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Nemogućnost spajanja na enkriptiranu mrežu
Na laptopu imam instaliran windows 7. Wireless mrežna kartica je Intel Pro/Wireless 3945 ABG (VEN_8086&DEV_4227). Napravljen je update na zadnje drivere. Ono što je problem jest da se kartica može spojiti samo ukoliko isključim enkripciju na routeru (isprobano na više routera). Kada je uključena enkripcija (bilo WEP bilo WPA) konekcija s routerom se ne uspostavlja. Napominjem da je jučer sve normalno radilo. Ima li tko ideju u čemu bi mogao biti problem ? Probao sam napraviti manualnu konekciju (windows 7) na wireless pomocu network and sharing center -> set up new connection or network -> manualy add connection to wireless network. No svaki puta kada unesem rucno postavke za enkripciju i kliknem next, pojavi se poruka some error occured. Ideje, prijedlozi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Može biti puno toga, za početak najbrže rješenje sa Restore Point - om vrati na stanje kad znaš da je sve radilo ok. Napisao si: "jučer sve normalno radilo", dakle odaberi jučerašnji datum ili još bolje koji dan prije a ovisno o raspoloživim "točkama povrata". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Ovo što ste predložili je prvo što sam probao. Nažalost system restore nije bio uključen dok deinstalacija drivera nije dala rezultata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A da probaš staviti one stare drivere s kojima je wlan radio kako treba? I meni se bilo dogodilo nešto slično kada sam stavio nove drivere koje mi je ponudio Win update. Kada sam vratio stare drivere proradilo je kako treba. Slijedeći put sam odbacio drivere koje mi je nudi Win update i od onda je sve ok.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|