|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
mrtvi pixeli
Na monitoru imam par pixela u drugoj boji, ali kad odem na dead pixel test svi screenovi su mi cisti. Jesu li to onda mrtvi pixeli? Ak ne, kako da to popravim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako ih ne vidiš na crvenoj, plavoj, zelenoj, crnoj niti bijeloj podlozi, bojim se da se netko zafrkava s tobom. To onda ne bi bili mrtvi/stuck pikseli.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2011
|
Ovo je jedan tekst sta sam negdje na netu nasao vezano za mrtve odnosno zaglevljene piksele. Nisam nikada imao problema s njima ali mozes probati. " Zagavljeni pikseli se obično prikazuju kao male crvene, plave ili zelene tačke na vašem LCD monitoru i mogu baš da iritiraju. Evo načina kako da ih popravite. Najbolje rešenje je sa odgovarajućim softverom. Korak 1 Idite na http://www.jscreenfix.com/basic.php. Korak 2 Kliknite “Launch JScreenFix” na dnu strane. Korak 3 Pomerite JScreenFix prozor preko mrtvog piksela i pokrenite ga. Korak 4 Ako piksel nije popravljen u roku od 20 minuta, onda ga JScreenFix verovatno neće popraviti. Drugi metod može izazvati štetu, tako da morate biti veoma oprezni. Korak 1 Iskljućite monitor kompjutera. Korak 2 Uzmite krpu i omotajte je oko olovke ili hemijske sa tupe strane. Korak 3 Pritisnite oblast gde je zaglavljeni ili mrtvi piksel. Nemojte suviše jako pritiskati, jer možete oštetiti vaš ekran još više. Korak 4 Dok pritiskate, ponovo uključite monitor. Korak 5 Proverite da li je piksel popravljen."
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|