|
![]() |
#662 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Sad si baš razmišljam, to bi moglo biti to (mislio sam HAF 932 po cijeni 850 kn kad je bio na akciji u Linksu ali premišljah se i ode). Jedina mi je dvojba ova shizofrena zelena boja. Gadno da te glava zaboli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Da, HAF 932 Advanced je stvarno bila povoljna kupnja za 850kn..a i po ovoj trenutnoj cijeni nije skup za ono što nudi...kad pogledaš samo cijenu ventova unutra..3 x 230mm ventovi (stvarno miču puuuno cfma čak i na 5V) i 1 x 140mm vent...da ideš odvojeno nabavlja te ventove, ne možeš proć ispod 350-400 kn...još u nvidia editionu dobiješ masivan 120mm u air ductu..i btw oni zeleni dijelovi na nvidia editionu nisu od plastike..nego napravljeni kao gumeni grip. |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
krajnost bescjenja
![]() |
#671 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#672 | |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Za ovo 1,5-2k kn se slažem. High end kućišta po meni počinju od npr. HAF 932, Bitfenix Colossus, NZXT Phantom i sličnih.
![]() |
![]() |
#675 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Iako je look sasvim subjektivna stvar, može li išta biti ljepše od ovoga: http://www.google.hr/imgres?q=Therma...=1920&bih=1008 ili ovog: http://www.newtechhorizon.com/nthfro...ware&Itemid=65 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Pozdrav, molio bih preporuku za kvalitetno "High-end" fulltower kućište u koje mogu unutra smjestit radijator malo veći od 3x120mm ventilatora, za sada mi na pamet pada jedino Obsidian 800D ali me zanimaju i alternative. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ja sam ga smjestio u Gigabyte Aurora 3D iako to je starije i zahtjeva rezanje dna ili krova kućišta ![]() Imaš jedno u prodaji na njuškalu
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
|
Koje je bi bilo bolje kućište: NZXT Phantom, Silverstone RAVEN RV02, Corsair Obsidian 700/800D ili BITFENIX Colossus ? Na cooling testovima vidio sam da NZXT Phantom najbolje prolazi dok BITFENIX Colossus ima najgore ocjene za hlađenje. Obsidian 700/800 prema ovim drugima nemaju neki vanjski dizajn, nisam gledao prednosti/mane unutrašnjosti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kvalitativno su Silverstone i Corsair debelo bolji od druga dva. Osobno bi uzeo Corsaira jer mi se kod Silverstona ne sviđa sistem po kojem se kablovinje spaja odozgora.
![]() |
#682 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
od ta 4 ja bih uzeo Silverstone RV02. Meni se upravo svidja to spajanje odozgo, jer je hladjenje bolje (prirodni tok toplog zraka) i k tome se PCB od graficke ili neke druge kartice ne vija pod svojom tezinom posto je postavljena okomito. Da ima RV02 za nabaviti negdje uzeo bih ga bez razmisljanja, no vidim da je dobavljiv samo RV03 koji ima drugaciji raspored unutra i rekao bih da je korak nazad u dizajnu i funkcionalnosti (smjestaj napajanja i par ostalih sitnica). |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Je! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Buying Bitcoin
|
Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 12.08.2011. u 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Buying Bitcoin
|
Sada sam pravi n00b, ali kako da to provjerim? Ja sam još u dobu SATE2 i USB-a 2 ![]() EDIT: proguglah i...ne, nisam dobio. Ne znam koliko mi je to uopće potrebno ? Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 12.08.2011. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
|
Samo pitam jer onda je očito da kod nas prodaju staru robu, sad mi frend rekao da je prije 3 mjeseca kupio u USA to kućište i dobio sve za nove stvari, SATA3 i USB3. Ako ne misliš koristiti to novo onda ti ne treba, inače imaš za kupiti neke dodatke mislim da koštaju nekih 70-80kn da bi mogao koristiti diskove na SATA3 i vanjske jedinice za USB3. Sve u svemu, uživaj u kučištu sigurno nećeš moći spavati par dana od sreće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|