|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ddwrt x86
jutros sam se igrao i dignuo ddwrt na staroj mašinici, ubacio još jednu mrežnu, konfigurirao, i radilo je. 1 minutu. -.- nakon toga sam izgubio prvo net, a nakon reboota kompletan pristup mašini. lan kartice rade, i na monitoru vidim da prepoznaju kada ištekam ili uštekam lan kabele, ali nemam pristup preko ip adresa. postoji li neki način da resetiram / dobijem pristup, ili moram opet formatirati i na novo instalirati ddwrt? ps - eth0 i eth1 su mi mrežne, podesio sam mu da je eth1 wan port, i tu sam izgubio pristup netu (nisam uopće skužio da se po defaultu bio spojio na net), nakon restarta više se nije dešavalo ništa. niti ping niti bilo šta drugo. wan je podešen na pppoe, a ip na lanu je 192.168.1.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Na drugom pc s kojeg podešavaš DD-WRT jel W7 ili XP, jesi probao sa fiksnim mrežnim postavkama, jesi upalio DHCP Server na DD-WRT - u, . . . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A brže ti je format + ponovo dignit nego tražit di si zeznio stvar, može biti puno toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
čini se. probao sam preko ifconfiga , ma kakvi, ispiše ip adresu ali svejedno mu ne mogu pristupit. sutra ću opet format kartice i na friško ddwrt. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|