|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Grafička kolje
Moja grafička ima teških problema. Windowsi se ruše i na ekranu mi piše H.V. FREQUENCY OVER RANGE. Driveri dobro instalirani, Windowsi na novo, ono, format C:, sve, i to nekoliko puta. Instalacija prošla bez problema. To mi je bilo i prije, ali sam zaboravio kako sam to riješio. Zasad mogu samo uninstalirat drivere grafičke i tako bez nje=jadno. Kad instaliram drivere zna mi na device manageru pisat u propertisu Device is not configured correctly... Directx je 9b. Grafička: MS ATI Radeon 9200-8x Matična: 865PE NEO2-V POMOZITE! ![]()
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
probaj (re)instalirat drivere od monitora
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Monitor inače na 1024x768 izdrži 72 hertza. Sad je na 60 hertza. I ako idem na last known good configuration, znate šta mislim, radi normalno, a ako samo pustim da se butaju windowsi onda mi je slika skroz izmiješana.
![]() |
#8 |
Premium
|
Pazi sad. Upalim ja komp, loadiraju se windowsi i slika je sva zmiješana. Dobro, idem ja restartat i F8, last known good configuration, opet isto. Idem opet ja u safe mode, ne diram ništa, restartam, i normalno loadira i digne windowse, slika čista ko suza
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Pa to ti je ono "grafa mi je bacila kašikicu" ili ti "krepala je" ![]() Kuzis sad? :P
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pijem samo KAJ
|
Kad sam ja imao GeForce4 MX420, kad sam upalio komp isto mi se slika "mješala", i nakon 10000000 restarta sve je bilo OK. No nakon nekog vremena bacilo je monitor u standby. Ispalo je da je grafička riknula |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|