|
![]() |
#1 |
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Zanime me da li je tko pravio mac os na laptop (dual boot ili samo mac)? Htio bih si napraviti prvo dual, a ako mi se svidi onda ostaviti samo mac. Da li sve radi kao da imam mac ili bude gresaka, da neki programi ne rade...? Ako je netko pravio neka stavi tutorial koji je isproban i koji radi. Laptop je Dell N5010, i3 proc, 4 GB rama, ATI HD5650 graficka
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Mani se corava posla. Sve ne radi kao kad imas Mac. Tj. ako imas srece s komponentama i 20 drugih faktora, mozda i radi, ali na kraju dana opet nemas Appleov laptop nit svijetli jabuka. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A mogao si i trazilicu isprobat. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=68431
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Tema je zatvorena 16.03.2010 a Lion je ipak najfriškija verzija krepane maćketine ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
Citiraj:
probat cu malo s ovim linkom iznad
![]() |
![]() |
#7 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Radi radi, treba se samo malo potruditi. Ja več 2 godine imam na svom hp 6720s MacOSX, sve radi savršeno, i updejtam također uredno.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
Pokusat cu napraviti, tj. staviti mac os na laptop i tu izvjestavati kako ide i mozda napisati tutorial na HR, ali cekam da mi poprave adsl. Vec 3 dana je linija u kvaru zbog udara groma
![]() |
#10 | |||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |