|
![]() |
#1 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
A-Data ili Corsair?
Sto je vasa preporuka A-Data Vitesta 500MHZ ili Corsair C2, 400MHZ, (cmx512a-3200c2)? Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ovisi koju konfu imas ako imaš intel idi na a-datu jer ona radi na visoj frekveniciji a to je kod intela važnije nego latencije za razliko od amd kojemu su latencije važnije a za te stvari a-data nije neka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Archangel Of Light
|
I now that: Konfa je: UT LP nf3 - A64 3000+ Ali buduci da cu ciljati na visoki FSB neznam dokuda cu moci dogurati s Corsairom, zato je u vidu i Adata.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Super Talnet ti nije loš. Ja imam 512MB i uspio sam stabilno dgurati do 430MHz sa 5-2-3-2 postavkama, a sa 2.5 latencijom sam vidio da ide i do nekih 470-480MHz. Po meni je to najbolja memorija od ovih jeftinijih za AMD-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Niske latencije su zaista vazne za AMD ali postici FSB 260-270MHz (DDR533 i vise) i ostvariti niske latencije kosta jako puno para, zato mislim da tko je ogranicen sa lovom a zeli visok FSB ne treba odbaciti A-Datu kao soluciju narocito kad se zna da uglavnom radi na svim plocama i nepravi probleme kao Kingmax ili slicne mnogo skuplje memorije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo slicna tema koju sam zapoceo ranije pa procitaj: http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=15637 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Sto se mene tice ja sam svoje vec odlucio, kupio sam A-Datu jer pucam na 260MHz FSB, ako ne bude dobra lako ju prodam, 3 god. je garancija, sad se još moram odluciti za plocu, trenutni mi je favorit MSI bez obzira na Ozrenove probleme snjom, ali jos nije definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja cu popi*dit' evo sad sam pogledao kod linksa je a-data dosla do 1.849,58 kn!!!! Pa kad sam zapoceo stari post kostala je 1.643,23 kn, pa to je 206,35 kn vise za manje od dva mjeseca! Jel' zna netko zasto cijene rastu? Jel' su to skuzili da je dobra mema pa nas gule il' raste i vani. Inace sam primijetio da cijene u linksu u zadnje vrijeme rastu, tako je poskupio u a64, pa asus ploca je pala sa 1500 kn na oko 1200 pa je sad opet porasla. Nekako sam navikao da hardwareu cijena pada, mislim ono nist' ne kuzim. Neki dan sam procitao da je AMD snizio cijene svojih procesora, a kod nas su skocile ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Master
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
..:: AMD Athlon64 3200 sck.939 ::.. ..:: DFI LanParty UT nF4 SLi ::.. ..:: Coolermaster vodeno ::.. ..:: 2xLeadtek Winfast 6800ultra 800/2200 ::.. ..:: 2x512 OCZ rev.2 ::.. ..:: 2x74Gb Raptor (puno buke,a...) ::.. ..:: OCZ PowerStorm 520W ::.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
neznam točno gdje sam pročitao najvjerojatnije ovdje da a-data ne može držati niske latencije tako da rađe odi prema corsairu mogo bi razmisliti i o pqi nije skup a ako pogodiš dobar stick bit češ sretan ko proclocker |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Archangel Of Light
|
Eto upraov sam rezervirao i danas u 15:30 idem podignuti... Corsair XMS PRO 512MB DDR400 CMX512-3200C2PRO ... Pa cemo vidjeti do kuda i kako ide ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Obrisao sam ti dupli post ![]() Nema kod nas nabijanja postova kao kod tvojih webmajsora ![]() Probaj uzet normalnu, a ne PRO verziju. Jer su memorije iste osim što je PRO skuplja i ima LEDice
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Archangel Of Light
|
Ne nabijam ja postove ![]() ![]() ![]() ![]() Vec je odavno vrijeme da se predje na noviju (brzu) verziju foruma (3.0.3 je flawless)... --cut-- A sto se tice NON pro verzije nemaju je i dolazi im tek za MOZDA 15-20dana (ist kao i DDR500 Corsair).... a meni je vec p... k... cekanja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
od LemilicE
|
Ma boli te sad kad radiš i imaš para ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Archangel Of Light
|
Look who's talking ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
od LemilicE
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|