|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
2500+M na 2.25V:D
Pa da se pohvalim kako sam skoro ostao bez procesora, natjero sam voltažu na 1.75V i išao tražit maksimum iz windowsa pomoću 8rdaVcore, verzija koja radi i na abitici NF7-S. I tako...ide na 12.5*215 (2.68GHz)...malo po malo dižem napon i FSB po 2-3MHz iz windowsa, i nehajem, trebo sam stić na 12.5*225 (2.8GHz) i namjestim voltažu, dignem FSB, okrenem se, slučajno zaskrolam voltažu do ibera (2.25V) i stisnem Apply (tek u trenutku kad više nisam mogao prestat stiskat desnu tipku miša sam skužio "gdje je" napon otišo):clap: 2.25V...ploča je prosvirala na zvučnu karticu, zvučnik na ploči je probudio pol susjedstva u 3 ujutro, a ja u panici se smrzo i blejim u temperaturu koja raste ko brojčanik kad točiš gorivo na benzinskoj...45-52-56...72, u tom trenutku sam stigo iščupat sve iz zida, skup s utičnicom koja je ugrađena u gipsanu ploču... Toliko o zaštitama na ploči:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Re: 2500+M na 2.25V:D
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
act of God
Datum registracije: Oct 2004
|
Trebao si pustiti da "brojcanik" izbroji do vrha pa da vidiš zastitu na (ne)djelu. ![]()
![]() |
#4 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Imam ja jedan dodatak za matičnu ploču koji se nabode na USB i učinkovito štiti proc od visokih napona - zove se miš bez scroll tipke ![]() 'Oš probat? :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ajd ponovi pa neku slikicu baci ovdje na forum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Iskljucilo bi ti se na 100 stupnjeva, tak je barem na epoxici ak se u biosu ne postela manje.. Meni se je tal jednom fino zgasil i sve je bilo ok ![]()
__________________ |
![]() |
#8 |
Premium
|
Da, da, trebalo se isključit jer je zaštita bila postavljena manualno na 65 stupnjeva...toliko o tome, a upozorenje mi je na 59 stupnjeva, al to je uredno proradilo. Sve mi se čini da nisam tako reagirao, kako jesam, da bi najvjerojatnije sad lež'o na traumatologiji:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a neznam bas ja sam na an7 stavi da se gasi na 70c i probao sam i zgasila se .... Tako da imam nekakvog povjerenja u nj a ako ona zakaze uvjek valja imati produzni sa sklopkom ![]() E da zas si isao cupati uticnicu pa imas onu tipku na napajanju ?
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|