|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Visoki FSB - SATA
problem. sad imam sve kako treba, vodeno na CPU/GPU/NB , temperature do yaya... ALI ![]() proc je A64 3200@2585 - 11 x 235. Čim ga dignem iznad, na 236, prilikom učitavanja, na drugom ekranu, piše gore nešto nvidia sata bla bla... ispod napiše DETECTING ARRAY.... i onda se resetira govno. drugi put ništa te lijepo ode u win. Ako spustim množitelj, ista stvar. 235 no problem, iznad odma pizdarije. Dali možda vidoki fsb utječe na SATA diskove nekako ???i kako to sranje rješiti. na kakvim diskovima su ove konfe koje vlasnici tjeraju na visokom fsb-u Lorde javi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
moras uklucit pci/agp lock, jer ti fsbom raste brzina pci sabrincice i 35 mhz vise od 200 je 35+33 sto je previse za pci sabrinciu, ukljuci lock i radit ce
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Diskovi ti moraju biti spojeni na ona druga 2 sata priključka, a ne na nvidia kontroleru.. Iskljuci jednog raptora, a druga 2 spoji na taj drugi kontroler, mislim da je Marvell kontroler...
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
kak tak slavna ploca ko lan party nema pci lock na svim kontrolerima!? kad moja usrana 8kda3+ ima
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ma ima, ali nemoš klokat kad imaš disk na tom Marvellu iskopčo sam taj disk i cjedim kantu ko spužvu. eo dok ovo pišem upravo se vrti 3DM na 9.5 x 262 2.5 3 3 8 LOLČINA hehehe :clap: :clap: :clap: :clap: i idemooooooo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|