|
![]() |
#1 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
k8t800pro vs n-force 3
...razmisljam o prelazku na athlona 64,koliko je to opce isplativo s obzirom da sad imam n-force 2 i athlona na 2ghz,i kakav je izbor via k8t800pro s obzirom da su cijene njega i n-force 3 slicne...govorim o socketu 939,ova soltekova k8t800pro mi se cini solidnom oko 800 kn a i epoxica 9NDA3J dodje toliko...znaci ako neko ima iskustava s ovim plocama i chipsetima,iz koje se moze izvuci bolji overclock stabilnost itd itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Zasto jednostavno ne prodas procesor i kupis mobilnog bartona, a prelazak na A64 odgodis dok se situacija sa plocama ne sredi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ako hoćeš K8T800Pro uzmi matičnu MSI K8T Neo2-FIR, stabilna, vrlo dobre performanse i bogata oprema. Za nForce3 ti preporučam DFI UT 250GB, također stabilna, odlični OC, bogat bundle i oprema. SVejedno ti je koju ploču uzimaš, al' prednost dajem DFIu (što zbog 1# kvalitete, što zbog odločno OverClockinga, što zbog estetskog izgleda). Reci, koliki ti je budžet?(maksimalni, ne otprilike kao što si gore spomenuo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
....gledaj ako treba za plocu dati 1000 i vise kn nije problem,msi mi nije napet svako ima svoje razloge tako i ja svoje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma pričekaj još, osim ako ti komp stvarno ne umire od sporosti (subjektivni osjećaj; objektivno gledano sasvim je dovoljan za većinu poslova prosječnog usera). ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|