|
![]() |
#841 |
Guest
|
@ Hammer , za top nove salove tu cdkeyhouse! 20€ jeftinije od steama ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Guest
|
isto tako ne pijem ne pušim , kad pogodim koef. 10 na kladi , odma bacam sve na steam account ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
kontam si sinoc... nec nist kupit s ovih akcija.. ionak nemam vremena za igru... i onda danas stave fallout: nw -70% aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() isto tako trine je 2€... ko ga ne kupi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() odmah sam ti rekao da se ne ljutiš. ne osudjujem te niti ništa.. samo ovako čitajući sam stekao dojam da ni ne stignes odigrati niti 50% onog što kupiš, pa sam te zato pitao.. ![]() uglavnom nije bilo niti malo zle namjere niti ičega lošeg.. ja cu isto rado kupiti dobru igru ako je za neku smiješnu cifru.. tako da ne mislis da sam mislio ista lose ![]() npr danas bi kupio trine, al nemam karticu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma koja ljutnja, samo sam rekao što imam ![]() Piše 38 igara da imam, od toga bar 10 ima odvojeno SP i MP shortcut, a bar 20 sam kupio po akcijama za par €. Za 15 godina kad djeci budem pokazivao kakve su igre prije bile, a ono originali na Steamu ![]() Nekad ne mogu odoliti pa kupim nešto za par € tek toliko da imam, za kolekciju ![]() Dobar si dojam stekao, ako odigram 10 igara od ovih 30-ak bit će dobro, većina samo stoje, ali drago mi je što ih imam ![]()
![]() |
#851 |
Guest
|
ma ponekad s epitam dal sam ja normalan , neki dan sam umjesto shower gela , britivica etc..kupio DLC za COD |
![]() |
![]() |
#853 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
danas svaki Stalker po 2,49 europskih... pa ko dosad nije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kompletni S.T.A.L.K.E.R. za 7.5€ bogte...
![]() |
#855 |
|
![]() |
#856 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Koji stalker je najbolje uzeti (tj. koja 2) nemam para za sva 3 xD
![]() |
![]() |
#857 |
|
![]() |
#859 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
E'o kupio, hvala na preporuci, da vidimo kakav je i taj S.T.A.L.K.E.R. (prvi puta igram o.o)
![]() |
![]() |
#861 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Guest
|
joj steamee....: ![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Guest
|
Ljudi, mjesec je tek počeo, nemojte baš stalno peglat kartice. Mogli bi idući mjesec dočekat na pašteti i juhi iz vrećice. ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#866 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
sta fali pastetama i juhicama, bar su brzo gotove pa mozes nastavit halat sve kaj si kupio na Summer Saleu... jer treba to zavrsit, doci ce i Winter sale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
AAAA oni nisu normalni koji popusti, zbog njih volim PC vise nego konzolu ali se bojim da kad krenu prodavat igre za konzolitise ne bu vaki popusti a opet ko zna.
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Creepshow
Datum registracije: Aug 2007
|
Today's deals are: Killing Floor Left 4 Dead Franchise Batman: Arkham Asylum: Game of the Year Sims 3 Franchise Gothic Franchise Far Cry Franchise King's Bounty Franchise Lost Planet 2 ProtoType GTA 4 Complete Atom Zombie Smasher Jamestown Zadnje izmijenjeno od: e1ectra_one. 06.07.2011. u 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
U zaj3b, to traje još 23 sata ![]() Sutra je L4D na redu, a možda i GTAIV pack ![]() Uf divno je ovo Steam ljeto ![]()
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 06.07.2011. u 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|