|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Jučer kupio preko steama arrow dodatak. Zasad mi se sviđa. Bez obzira na neke bugove i jako krupne probleme koje ima i arma 1 na jednome mjestu tolika količina različitih odlično napravljenih jedinica uz toliko velike terene je čudo. ![]() Kako sada radi igra je li napokon igriva ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
trainspotter
Datum registracije: Apr 2009
|
Nikako da kontaktiram Mrcine pa da se ukrpam na neki hakl. Inače igram se sa ekipom iz jednog engleskog klana, sudjelujem u turnirima nedjeljom i tak. Nema šta, najbolja komercijalna simulacija vojne borbe danas na PC-u (i šire :P). U početku se je malo teže naviknuti na kompleksnost igre, ali jedanput kada krene, malo se je teže odviknuti od nje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
može li netko natuknut koje slovo o Arrowheadu? to je addon ili standalone? ukratko, kaj bi preporučili njubari kako i čime upast u ARMU2 (oriđiđi, Ace ili/i Arrowhead)? guštao sam ko svinja u blatu davno u Flashpointu i svim addonovima, rado bih se vratio jednom hardcore FPS/simu |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
@migmo Mi ti utorkom i cetvrtkom imamo "official treninge" od 21h a kupi se ekipe i drugim danima. Samo sad je ljeto pa nije velika guzva na serveru =) Al javi se ti slobodno na nas forum pa se dogovorimo (TS i server pass i to) (Server nam je na ACE 1.3 v.373 verziji, to je zadnja A.C.E. verzija za ArmA2) @Clifton Arrowhead ti je standalone expanzija, uglavnom su dodali neke stvari iz ACEa, poboljsali i optimizirali engine malo i tako. Neznam koju bi ti preporucio jer nemam OA a i neznam kakvo je sada stanje s serverima za OA i ACE modom, posto je ex. tek izasla. Ali ekipa koja radi ACE je rekla da prelaze s modom na OA i da ce tamo nastaviti s updateovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
trainspotter
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() BTW već jesam negdje registriran na sajtu, bum se javil, obećajem. ![]() Citiraj:
![]() p.s. ACE je mod, koji značajno mijenja gameplay. Ja preporučam ipak da se prvo malo upoznaš sa "običnom" verzijom igre prije nego što prijeđeš na ACE (Advanced Combat Environment). |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
humanoid carbon unit
|
pitanje za imaoce i ARMAe2 i OA: kak bi ih usporedili s obzirom na framerate i "glatkoću" igranja? pitam zato kaj čitam na forumu Bohemie da se ljudi koji su uzeli OA jako bune na ponovnu neoptimiziranost i da im se katastrofalno vrti na uber konfama, za razliku od ispatchiranog originala koji je navodno konačno proradio kak spada nakon silnih patcheva. idem sutra podignut oriđiđi OA, a pošto lik koji dila ima ima i ARMA2, nisam načistu kaj uzet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
humanoid carbon unit
|
fala M. ma ne tražim aj sad neki bijes od grafike i eycandy, ja sam "odrastao" na OFP koji je i u svoje vrijeme bio šljuka od grafike. bitno je da to sve ide glatko, koliko toliko. trenutno mi nije u prvom planu MP, hoću se upoznat što je bolje moguće s mehanikom igre i naviknut se na sve te silne điđe koje sam gledao po filmićima i čitao na netu. a onda se zaputit u bespuća povjesne neozbiljnosti na net ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako može pomoć ili pojašnjenje Dakle instalirao sam ARMA 2 Operation Arrowhead i događa mi se da me nakon nekoliko minuta izbacuje iz igre. Pročitao sam tu negdje da je mogući razlog klokanje ili proca ili grafike, međutim kod mene to nije slučaj jer nisam klokao ništa. Evo sistemski izvještaj: Procesor DualCore AMD Athlon X2 240 Naziv matične ploče ASRock M3A785GXH/128M Chipset na matičnoj ploči AMD 780G/780V/790GX, AMD K10 Sistemska memorija 3328 MB 2x2GB DDR3 Grafička kartica NVIDIA GeForce 8800 GTS I da, pokušavam to odigrati na LCD TV LG 32inča HD Ready Zadnje izmijenjeno od: inaki. 13.08.2010. u 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
ako te zanima javi na pm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Ako nekog zanima prodajem vrlo povoljno ARMA2 Operation Arrowhead, original, na DVD-u. Provjerite tržnicu ili mi se obratite na PM. Nadam se da ne kršim pravila foruma ali mi se čini da će se ovako prije netko javiti obzirom da se na tržnici uglavnom traži hardware. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Kupio jučer na steamu na akcij, pa me zanima dali tko igra ovdje aktivno MP? |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
igra se aktivno ![]() dio sam arma 2 sekcije u *NOB* klanu,ekipa je dobra,drustvena i komunikativna,trenutno brojimo oko 20-ak clanova u arma 2 sekciji, trenutno prosirujemo server i na operation arrowhead,dakle ArmA II : Combined Operations tako da imamo jos vise prostora i mogucnosti za odrzavanje warova i igranje unutar klana, sve sto trebas je da se prijavis na regrutni rok od 30 dana te da pokazes zanimanje za klan i igru...nikakav skill u igri nije uvjet ![]() ![]() vjeruj mi pravu armu ces tek okusiti u takvom obliku uz jos po koji mod koji ju cini jos realnijom i tezom... link nase stranice: http://www.mrcine.org lijep pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Vidim slabi ste vi ARMAholičari ![]() Uglavnom da skratim, najavljena je ARMA 2: Free. Radi se o besplatnoj ARMA 2 MP kampanji, te će biti dostupna kroz dogledno vrjeme za download. Arma 2: Free redefines the free-to-play battlefield with its truly unrivalled scale and gameplay possibilities. Arma 2: Free serves up almost everything offered by the original Arma 2 - the '13th best PC game of all time', according to PC Gamer - minus the campaign, HD graphics and support for user-made addons and mods. Arma 2: Free is scheduled for release in June 2011. Create your own custom-built scenarios or deploy a massive selection of missions and game-modes made by others. No micro-transactions, no hidden costs, just the same epic terrain and huge variety of equipment! This is Arma 2 Free - virtual war without the training wheels. Arma 2: Free to download, free to play, free to share, free to host, free to create... free to play redefined! OFFICIAL TRAILER |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|