Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.07.2010., 15:09   #61
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Jučer kupio preko steama arrow dodatak. Zasad mi se sviđa.
Bez obzira na neke bugove i jako krupne probleme koje ima i arma 1
na jednome mjestu tolika količina različitih odlično napravljenih jedinica
uz toliko velike terene je čudo.

Izašo navodno 2.8 GB težak patch za americas army 3.
Kako sada radi igra je li napokon igriva ?
Michel je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2010., 02:42   #62
migmo
trainspotter

migmo's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Nikako da kontaktiram Mrcine pa da se ukrpam na neki hakl. Inače igram se sa ekipom iz jednog engleskog klana, sudjelujem u turnirima nedjeljom i tak. Nema šta, najbolja komercijalna simulacija vojne borbe danas na PC-u (i šire :P). U početku se je malo teže naviknuti na kompleksnost igre, ali jedanput kada krene, malo se je teže odviknuti od nje.
migmo je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2010., 10:07   #63
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
može li netko natuknut koje slovo o Arrowheadu? to je addon ili standalone? ukratko, kaj bi preporučili njubari kako i čime upast u ARMU2 (oriđiđi, Ace ili/i Arrowhead)? guštao sam ko svinja u blatu davno u Flashpointu i svim addonovima, rado bih se vratio jednom hardcore FPS/simu
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2010., 15:58   #64
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
@migmo
Mi ti utorkom i cetvrtkom imamo "official treninge" od 21h a kupi se ekipe i drugim danima.
Samo sad je ljeto pa nije velika guzva na serveru =)
Al javi se ti slobodno na nas forum pa se dogovorimo (TS i server pass i to)
(Server nam je na
ACE 1.3 v.373 verziji, to je zadnja A.C.E. verzija za ArmA2)

@Clifton
Arrowhead ti je standalone expanzija, uglavnom su dodali neke stvari iz ACEa, poboljsali i optimizirali engine malo i tako.
Neznam koju bi ti preporucio jer nemam OA a i neznam kakvo je sada stanje s serverima za OA i ACE modom, posto je ex. tek izasla.
Ali ekipa koja radi ACE je rekla da prelaze s modom na OA i da ce tamo nastaviti s updateovima.
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2010., 17:26   #65
migmo
trainspotter

migmo's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Necto Pregled postova
@migmo
Mi ti utorkom i cetvrtkom imamo "official treninge" od 21h a kupi se ekipe i drugim danima.
Samo sad je ljeto pa nije velika guzva na serveru =)
Al javi se ti slobodno na nas forum pa se dogovorimo (TS i server pass i to)
(Server nam je na
ACE 1.3 v.373 verziji, to je zadnja A.C.E. verzija za ArmA2)
A, znači ipak ste updejtali ACE Znam da sam vas tu i tamo znao vidjeti u server browseru ali uvijek na nekoj starijoj verziji ACE-a.
BTW već jesam negdje registriran na sajtu, bum se javil, obećajem.

Citiraj:
Autor Clifton
može li netko natuknut koje slovo o Arrowheadu? to je addon ili standalone? ukratko, kaj bi preporučili njubari kako i čime upast u ARMU2 (oriđiđi, Ace ili/i Arrowhead)? guštao sam ko svinja u blatu davno u Flashpointu i svim addonovima, rado bih se vratio jednom hardcore FPS/simu
"Arma II - Combined Operations" bi ti bilo najbolje da probaš nabaviti, jer to izdanje sadrži i Armu 2 i Operation Arrowhead. Operation Arrowhead je "standalone" expanzija, tako da ako nemožeš naći Combined Ops onda rađe odmah uzmi Arrowhead, jer je (eto) većina igrača Arme2 već prešla na Arrowhead (pa sam ga i ja bio prisiljen naručiti neki dan ).

p.s. ACE je mod, koji značajno mijenja gameplay. Ja preporučam ipak da se prvo malo upoznaš sa "običnom" verzijom igre prije nego što prijeđeš na ACE (Advanced Combat Environment).
migmo je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2010., 17:26   #66
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

pitanje za imaoce i ARMAe2 i OA: kak bi ih usporedili s obzirom na framerate i "glatkoću" igranja? pitam zato kaj čitam na forumu Bohemie da se ljudi koji su uzeli OA jako bune na ponovnu neoptimiziranost i da im se katastrofalno vrti na uber konfama, za razliku od ispatchiranog originala koji je navodno konačno proradio kak spada nakon silnih patcheva.

idem sutra podignut oriđiđi OA, a pošto lik koji dila ima ima i ARMA2, nisam načistu kaj uzet.
Staro 20.07.2010., 17:42   #67
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Clifton Pregled postova
pitanje za imaoce i ARMAe2 i OA: kak bi ih usporedili s obzirom na framerate i "glatkoću" igranja? pitam zato kaj čitam na forumu Bohemie da se ljudi koji su uzeli OA jako bune na ponovnu neoptimiziranost i da im se katastrofalno vrti na uber konfama, za razliku od ispatchiranog originala koji je navodno konačno proradio kak spada nakon silnih patcheva.

idem sutra podignut oriđiđi OA, a pošto lik koji dila ima ima i ARMA2, nisam načistu kaj uzet.
APMA2 I OA su dosta tweakabilni i daju se narihtat i za slabije strojeve. ARMU2 sam igrao dosta a OA sam probao par puta i neku veliku razliku nisam primijetio. Uglavnom za bilo kaj više od kombinacije low/medium treba quad i high end grafa. Original ima puno veći teren , meni zanimljiviji, pa bi ti možda bilo bolje da uzmeš prvog i nađeš neku ekipu kaj ga igra jer bu ti onda igra imala puno više smisla.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2010., 17:45   #68
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

fala M. ma ne tražim aj sad neki bijes od grafike i eycandy, ja sam "odrastao" na OFP koji je i u svoje vrijeme bio šljuka od grafike. bitno je da to sve ide glatko, koliko toliko.

trenutno mi nije u prvom planu MP, hoću se upoznat što je bolje moguće s mehanikom igre i naviknut se na sve te silne điđe koje sam gledao po filmićima i čitao na netu. a onda se zaputit u bespuća povjesne neozbiljnosti na net
Staro 13.08.2010., 15:15   #69
inaki
Premium
Moj komp

inaki's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Ako može pomoć ili pojašnjenje
Dakle instalirao sam ARMA 2 Operation Arrowhead i događa mi se da me nakon nekoliko minuta izbacuje iz igre.
Pročitao sam tu negdje da je mogući razlog klokanje ili proca ili grafike, međutim kod mene to nije slučaj jer nisam klokao ništa.

Evo sistemski izvještaj:
Procesor DualCore AMD Athlon X2 240
Naziv matične ploče ASRock M3A785GXH/128M
Chipset na matičnoj ploči AMD 780G/780V/790GX, AMD K10
Sistemska memorija 3328 MB 2x2GB DDR3
Grafička kartica NVIDIA GeForce 8800 GTS

I da, pokušavam to odigrati na LCD TV LG 32inča HD Ready

Zadnje izmijenjeno od: inaki. 13.08.2010. u 15:26.
inaki je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2010., 15:45   #70
koks
Premium
Moj komp

koks's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor inaki Pregled postova
Ako može pomoć ili pojašnjenje
Dakle instalirao sam ARMA 2 Operation Arrowhead i događa mi se da me nakon nekoliko minuta izbacuje iz igre.
Pročitao sam tu negdje da je mogući razlog klokanje ili proca ili grafike, međutim kod mene to nije slučaj jer nisam klokao ništa.

I da, pokušavam to odigrati na LCD TV LG 32inča HD Ready
neznam jel imaš oriđiđi igricu, ali kod krekova je bilo puno muke sa rušanjem
ako te zanima javi na pm
koks je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2010., 21:19   #71
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Ako nekog zanima prodajem vrlo povoljno ARMA2 Operation Arrowhead, original, na DVD-u. Provjerite tržnicu ili mi se obratite na PM. Nadam se da ne kršim pravila foruma ali mi se čini da će se ovako prije netko javiti obzirom da se na tržnici uglavnom traži hardware.
gnomisa je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2011., 08:08   #72
Antiša
Registered User

Datum registracije: Dec 2010
Kupio jučer na steamu na akcij, pa me zanima dali tko igra ovdje aktivno MP?
Antiša je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2011., 23:21   #73
sokolmaric
Registered User

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor Antiša Pregled postova
Kupio jučer na steamu na akcij, pa me zanima dali tko igra ovdje aktivno MP?
igra se aktivno
dio sam arma 2 sekcije u *NOB* klanu,ekipa je dobra,drustvena i komunikativna,trenutno brojimo oko 20-ak clanova u arma 2 sekciji, trenutno prosirujemo server i na operation arrowhead,dakle ArmA II : Combined Operations tako da imamo jos vise prostora i mogucnosti za odrzavanje warova i igranje unutar klana,
sve sto trebas je da se prijavis na regrutni rok od 30 dana te da pokazes zanimanje za klan i igru...nikakav skill u igri nije uvjet ,uvjet je volja,headset i team speak
vjeruj mi pravu armu ces tek okusiti u takvom obliku uz jos po koji mod koji ju cini jos realnijom i tezom...

link nase stranice:
http://www.mrcine.org

lijep pozdrav!
sokolmaric je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2011., 18:27   #74
Antiša
Registered User

Datum registracije: Dec 2010
Vidim slabi ste vi ARMAholičari

Uglavnom da skratim, najavljena je ARMA 2: Free.

Radi se o besplatnoj ARMA 2 MP kampanji, te će biti dostupna kroz dogledno vrjeme za download.

Arma 2: Free redefines the free-to-play battlefield with its truly unrivalled scale and gameplay possibilities. Arma 2: Free serves up almost everything offered by the original Arma 2 - the '13th best PC game of all time', according to PC Gamer - minus the campaign, HD graphics and support for user-made addons and mods. Arma 2: Free is scheduled for release in June 2011.

Create your own custom-built scenarios or deploy a massive selection of missions and game-modes made by others. No micro-transactions, no hidden costs, just the same epic terrain and huge variety of equipment! This is Arma 2 Free - virtual war without the training wheels. Arma 2: Free to download, free to play, free to share, free to host, free to create... free to play redefined!

OFFICIAL TRAILER
Antiša je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2011., 10:15   #75
Booger
Premium
Moj komp

Booger's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
I? Jel probao netko taj free? Dojmovi?
Booger je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja