|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Bridge/router mode
Može li mi netko preporučiti najpovoljniju soluciju da postavim PPPOE konekciju na router (carnet, aai@edu), da nemoram sa svakog uređaja manualno postavljati te da se mogu i telefonom spojiti? Imam THOMSON ST780 koji je zaključan i na njemu to nemogu napraviti. Dobio sam link za "krekanje" navedenog routera, ali istražujem i druge opcije. Najradije bih kupio neki rabljeni router sa njuškala. Kratke upute bi bile više nego dobro došle. Hvala svima na eventualnim odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Svaki router Buffalo, Linksys ili D-link Sto se tice telefona on ostaje spojen u Thomsonu, a uredaje ustekavas u Buffalo, Linksys ili D-link. Kako to sloziti, nisi napisao koji ti je operater, ali princip slaganja je isti: http://groups.google.com/group/hr.co...st&q=615&pli=1
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 21.06.2011. u 17:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
hvala ti, nadam se da ću se snaći sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Samo napomena da kod nekih operatera je Carnet konekcija preko PPTP a to ima za posljedicu da ne rade svi routeri dobro s tom vrstom konekcije. Potraži info / potvrdu s kojim uređajima radi ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|