|
![]() |
#1 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
a64
Da li netko zna sto bi se dogodilo a64 bilo kojem, da ga se ukljuci bez hladnjaka? Socket A procesori bi jednostavno izgorjeli jer ili nije bilo zastite ili je bilo na ploci ali nebi stigla reagirati. Tj. pitanje je kakvu i koliko brzu zastitu ima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...ne im bilo nista jer imaju zastitu kao i sve novije maticne ploce....imas na tomshardware stranici video o tome sto ime se desi kad ostanu bez hlladnjaka...a ne desi im se nista ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Pink Floyd fan
|
Hmmm hoces reci da se neste nista dogoditi ako uklucim komp bez hladnjaka na procesoru? Hoce li se uopce ukljuciti? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Naravno da ce se ukljuciti... a koliko dugo ce raditi bez da se zdimi je vec malo upitno ![]() Npr. Athlona (Thunderbird) samo da dignes cooler dokle je ukljucen i vratis ga natrag u razmaku od 3-5 sec mozes ga zaboraviti... Dokle sam P4-B steping uredno testirao i zajebavao se s njime, dizao win, bez coolera! I nista se nije desilo.. kad bi se poceo pregrijavati samo bi doslo do usporenja rada.... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pink Floyd fan
|
Pa pitao sam za a64, za thunderbird znam da bi izgorio, za xp je postojala zastiita na ploci koja opet nije bila dovoljno brza da spasi procesor od pada hladnjaka, a za a64 neznam. sto bi se dogodilo zato i pitam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Probaj pa nam javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
music freak
|
Citiraj:
...najbolje da probas pa vidis ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Re: a64
Socket A ne bi izgorjeli..barem ne Thorton/Barton na EPOX 8rda3 ploči, Znam nisam ukljucio ventilator, zaboravio sam ![]() Ugasio se na 95 celzijanera ili vise , koliko mu je vec po defaultu maximalna temp iskljucenja (U biosu se da podesit manje ali nije bilo podeseno)... Citiraj:
__________________ |
![]() |
#10 |
Pink Floyd fan
|
BrunoZG: Ali hladnjak je bio gore koji ga je pasivno hladio pa kad se "polako" zagrijao na 95 onda ga je bios ugasio. komer: E to je odgovor, imas li mozda link da ne kopam pola sata po tom'su? Pod kojom sekcijom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
music freak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Meni je na 8RDA3+ zbog neispravne(smotane) kopce na hladnjaku kuler neispravno lezao na procu, ploca je pocela sa zvucnom uzbunom (zavija) i odmah se ugasila, Barton je ostao citav i dan danas radi OK. Sto se tice A64, koliko sam o tome citao na netu mislim da nema nikakvih problema oko pad kulera ili crkavanja venilatora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni je napajnaje u mojem kučištu naliježalo na cooler i imal sam 10 Emergency shutdowna zaredom. nakraju sam otkril da je razmak između koolera i proca bil jedno 0.5 cm. P4 u pitanju. Evo i dalje živahno kucka. :burn: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|