|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
problemi s spajanjem
Zdravo!! Ja sam pokusao spojiti svoju WinFast TV2000 XP Expert tv karticu sa svojim VHS/DVD combo uredjajem (Sony SLV-910E). Prvo sam spojio S-video kablom (po Bugu) i audio cinchima. Nije radilo jer S-video podrzava samo DVD-player,a ja zelim prebaciti VHS-e na komp. Tada sam spojio sa video cinchom - nije bilo slike - samo zvuk. Sad sam kupio jos i Scart-2-Svideo i Cinch i to sam spojio i opet nema slike u ’WinFast PVR’-u (program za gledanje telke koji dolazi s karticom) osim ako stavim na Euro-AV (a taj je obicno zastekan u TV). Procesljao sam oba manuala i internet i jos uvijek neznam u cemu je problem. Mozete li mi molim vas pomoci? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
kako taj uredjaj spajas na televiziju? jesi ikad to uspija i da radi?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
ma radi bez frke s TV-om, spojen je preko antene i Euro-AV skarta (in i out cinchevi izlaze iz skarata) i radi.... i kad ja stavim scart-2-cinch adapter an Euro-AV i spojim s Tv-karticom,dobijem crno-bijelu sliku programa koji ide preko videa,ali kad pustam kazetu onda ne vidim kazetu nego jos uvijek isto..a hocu presnimiti s kazete na komp... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|