|
![]() |
#22441 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
To su dva razlicita jela. Ova "masa" je tzv. Doner Kebab, originalno perzijsko jelo koje su preuzeli Turci i sad se smatra njihovom izmisljotinom, a ovo drugo je grcki Gyro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22442 |
Guest
|
Doner Kebab je ono kaj mi uzimamo pod kebab. Ime ko ime. http://en.wikipedia.org/wiki/Doner_kebab i pod to spada i http://www.kebabfactory.com.au/siteb...7012009335.jpg pošto doner znači samo to da se okreće! Ovdje je općenito i tu ima svašta http://en.wikipedia.org/wiki/Kebab |
![]() |
![]() |
#22444 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žderonje 10.06.2011 klopa: Tor Jeltz Rak Hamm Masni trouble ^SuperUnknown^ codiac (netko mi mora platiit klopu ak se nevaram ![]() cuga: syss Djuka MAHER ( pod možda,ak uspijem zbrisat s šljake )
![]() |
#22445 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Žderonje 10.06.2011 klopa: Tor Jeltz Rak Hamm Masni trouble ^SuperUnknown^ codiac (netko mi mora platiit klopu ak se nevaram ) cuga: Djuka MAHER ( pod možda,ak uspijem zbrisat s šljake ) ništa od mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22447 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 10.06.2011. u 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22448 | |||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Bio je dokumentarac u kojem je govorio jedan turčin pa sam gledao tamo baš, a i razgovarao sam se s jednim u njemačkoj Citiraj:
Citiraj:
![]() Današnji ručak ![]() http://i55.tinypic.com/15oez34.jpg
![]() |
![]() |
![]() |
#22449 |
Super Moderators
|
Pojelo se, popilo ![]() ![]()
![]() |
#22451 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ali frend je donio sa Cipra aparaturu za grčki souvlaki. Jako slično našim ražnjićima, ali su komadi mesa puno veći da ostanu sočni. Da stvar bude bolja taj roštilj ima zupčanike i mehanizam na dvije baterije "amerikanke" tak da se souvlaki sam okreće.
![]() |
![]() |
#22452 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22453 |
Super Moderators
|
Ja sam si složil dijetni sendvič za večeru sa majonezom i panonom a poslje za desert-maline ![]()
![]() |
#22454 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Jutros bio sa kumom u gljivama. Ja se ne razumijem, ali sam nabrao vrećicu i pol kračuna i dvije puhare. Moji u kući ne vjeruju u ovu robu. Idema naći neki recept pa da to malo isprobam. Ako se ne javim idućih dana znate šta je u pitanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22455 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Isss,ovo nije prvi put da odem u petak naveče na ždere i vratim se doma u nedjelju ![]() Nisam ni stigo jelca ostavit vec zavrsih u Kutini na pijančevanju,turniru i roštiljadi....pekli čevape,carsko,vratine,lungiće,krmiće i sve šta se dalo kupit po mesnicama ![]() ![]() Danas lignje i krumpir iz pečnice.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22456 |
Super Moderators
|
Prednja lopatica odojka, krumpač, matovilac-idem to poŽderat pa se hitit na pleća i gledat pod kapke ![]()
![]() |
#22457 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer jedno od mojih najdražih jela: pileći paprikaš, pire krumpir, zelena salata, matovilac i staropramen. ![]() Danas čufte, pire kumpač, zelena salata, matovilac i staropramen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22458 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bio sam na krizmi u Puli. Prsut+sir Juhica od domace koke Leso meso iz juhice Domaci slavonski odojak Kolaci + coko torta ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#22461 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22462 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#22464 |
Super Moderators
|
Danas mahune, krumpač, faširanci ![]()
![]() |
#22466 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#22467 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() sengula od kuhane šunke... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22468 |
Super Moderators
|
![]() |
#22469 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Pohane palačinke ![]() mmmmm trešnjice....@jelc mogao si malo svratit kad si se vraćao s brega imam i ja posudica za napunit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22470 |
Super Moderators
|
![]() |
|
|