|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
pregrijavanje procesora
Dakle imam novi komp star nekih 2-3 mj. Nije bilo niakvih problema snjim do prije par dana kad se je poceo cpu gadno pregrijavati, ali cpu se pregrijava samo dok igram neku igru (gamer sam i volim igrati online) dok ne radim nista ili samo surfan onda je normalan temperatura oko 50-60 C u igri dode i do 85 kao i sve 4 jezgre. CPU o kome pricam je intel core i3 3,07 mhz 540, u sobi mi nije nesto pretjerano vruce, normalna sobna temperatura, tako da neznam do čega bi to moglo biti... moje pitanje je dali se moze to kako smanjiti ugradnjom više ventilatora na kučište ili je jednostavno problem do CPU. ovdje su 2 slike dok miruje komp i dok sam u nekoj igri (točnije League of Legends) ![]() ![]() ako treba jos kakvih informacija o računalu slobodno ostavite odgovor pa cu naknadno nadopisati. hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Jesi pogledao da ti cooler nije slučajno sjašio? Ventilator kiksa? Prašina se zavukla?
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Postavis pitanje da ti pomognemo, a ne napravis prvo neke stvari koje se odmah trebaju napraviti. Niti se reko koji cooler imas ![]() Rastavi sve, namazi proc sa novom pastom i ak ce se ponovo pregrijavati pitaj ovdje. |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Preporucam da nista sam ne diras, nego lijepo platis cevape i pivu nekom frendu koji ce znati sto radi i da ti on pogleda u cemu je problem. Inace, vrlo vjerojatno kombinacija shit i neprozracno kuciste + stock cooler. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Moj savjet je da ne diraš ništa. Ako imaš kakvog poznanika koji je sposoban to napravit, zamoli ga za uslugu i usput prati što i kako. Šteta bi bilo da se na takvoj konfi učiš. Ako se baš odlučiš samostalno to napravit, preleti malo teme na forumu što se tiče apliciranja paste + skidanje coolera itd (Youtube). Sretno! Edit: rendula me preduhitrio.
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|