|
|||||||||||
|
|
#2191 |
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Arghh, ja sam jučer i prekjučer prvi put pogledo voyager od početka do kraja. Sad znam i tko su Borgovci. Oću bit asimiliran.... Pa nije to loša serija, nego sad me zanima, kak na kraju prođe sve to s Borgom? Jel ovi su gotovo nepobjedivi, samo se adaptiraju... ![]() |
|
|
|
|
|
#2192 | |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Strpi se i budeš sve vidio u zadnjoj sezoni. Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2193 |
|
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Soverign nema štitove koji odbijaju vatru nek ima obnavljajuče štitove(kad pucaju po njima i kad ih ne gađaju oni postoci kad nabraja se povečajaju). Oni piulsni fazori su nešto kao disrupteri kod Klingonaca ili Rolmulanaca
|
|
|
#2194 | |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
hmmm .... ak đenvejica ima onaj brod sa kraja ST voyagera je razumljivo da bi ih sve rastepla ![]()
|
|
|
|
#2195 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni je svejedno što se tiče termia, samo sam se nadao da će bar biti konstantno SVAKI DAN, a ne da će nam opet prenositi dedeke iz sabora ![]() |
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Pa jel se može DS9 fajtat? Jel to neš tam sa onim mijenjolikom ak se dobro sijećam?... |
|
|
|
|
|
|
#2198 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Imam neki feeling da je Star Trek dobio još jednog fana - Sam Fischera ![]() |
|
|
|
|
|
#2199 | |
|
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Ma dobro, brzo učim, al trebat će mi vremena da pokopčam sve spike--- Btw, što treba napravit za uključenje u klan? Trebam pobit nekog klingonca ili šta?Ispunit formular? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2200 | |
|
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
Ovo su zadatki koje moraš ispuniti da dojdeš pod razmatranje za članstvo 1. Ošišati Worfa na irokrezu 2.Podrezati Šiškovu bradu 3. Pobjediti Datu u igrama inteligencije i slično 4. Skuhati puno "bolji" ručak nego Neelix 5.Istovremeno završiti u krevetu sa 7 of 9 , T'pol and trojicom and đadzijom i onom drugom ( čije sam ime več pozabil )6. Živeti 24 sata na DS9 a da se kira u tebe ne zacopa 7. 24 sata raspravljati o logici sa Tuvokom i Spockom 8. Hodati gol kroz sobu punu homoseksualnih vulkanaca koji su u Pon faru ( ak ti se znaš kaj dogodi odmah ispadaš iz natječaja) 9.Pobjediti Scottija u lokanju 10.Ovaj zadatak je tajna Eto to bi ti bilo to ![]()
|
|
|
|
#2201 | |
|
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2203 | |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Naj se igrati sa vatrom Ice ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2204 | |
|
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
http://img29.exs.cx/my.php?loc=img29&image=sisko6jc.jpg |
|
|
|
|
|
|
#2205 | |
|
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
|
|
|
|
#2206 |
|
CyberSky
|
Somebody mentioned me? Chick fight. I za kraj trebaš pojesti kilu gah-a!!!
|
|
|
#2209 |
|
CyberSky
|
Jučer sam bio gledao ST nakon kakvih dva TIJEDNA!!!!
|
|
|
#2210 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...nakon dva tjedna...ccc.......ja kad propustim jednu epizodu osjecam se jako jadno....ne znam kako bih mogla ne gledati dva tjedna:confused: ... ...i nadam se da danas nema nekog sabora ili necega umjesto star treka.... ..i jeste primjetili da kad god da je termin za star trek..sabor se uvijek tome prilagodi .... ...kao da bas traze nacin da nas sve zaj....i
|
|
|
#2211 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
flare, koliko vidim, znaš kuhati, kompovi ti nisu strana stvar, fanatično pratiš ST...ma jesi sigurna da si žena? ![]() Eh, da, govoreći o čudnim pojavama, šefica mi je završila ETF, glavna je za informatiku tu gdje služim civilku(i što je zanimljivo, zbilja se dobro kuži u kompove!) i prati Ligu prvaka!!! Žena je super. : goood :Tako da, ljudi moji, lagano prestajem vjerovati u stereotipe... ![]() |
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
...joooj, jesam, sigurna sam da sam zensko...omg..pa dobro kad ce sve ovo prestat vec jednom..ha, kad??? ...i idem sad gledat star trek....to je definitivno jedna od najboljih serija koja postoji.... ![]()
|
|
|
|
#2214 | |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
#2215 | |
|
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
THIS IS FOR BUBBA STAR TREK VOYAGER STAR TREK VOYAGER STAR TREK VOYAGER STAR TREK VOYAGER STAR TREK VOYAGER STAR TREK VOYAGER STAR TREK VOYAGER nema načem ![]()
|
|
|
|
#2216 |
|
CyberSky
|
Bravo flare. Jedina ženska osim flare prati pomalo ST je moja teta ![]()
|
|
|
#2217 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
evo vracam se i ja na omiljenu temu nakon dugo izbivanja. uglavnom meni ne smeta kaj je u 12h repriza jel ionak nemam pametnijeg posla doma za delat pa taman kad se probudim imam ST za razbudjivanje .no kao i obicni u tom zecu se sakrio grm, naime opet imam predavanja od 3 mj. pa bu frka! stoga da nebu kasnije nismo znali treba neke promjeniti. kak vec dugo nisam bil na HRT-ovom forumu mozda bi bilo dobro da se tam malo navratimo i zaspemamo forum tak da nam konacno ST stve u stalni termin i u neko normalno vrijeme. neznam jel tko citao danas jutranji cak je i u novinama pisalo da se ekipa buni na vrijeme emitiranja ST-a. stoga dargi kolege trekeri jamo malo n HRT ![]()
|
|
|
#2218 |
|
Premium
|
flare kolko imas godina ;D
|
|
|
#2219 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Da ne bi mislili da su flare i ćibe manijina teta jedine žene koje prate ST, imam frendicu koja je isto luda za STom. Killer ju je upoznao ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|