|
![]() |
#10861 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima tko za prodati neki bajk za cca 1000kn ili preporuku nekog polovnog. Treba mi do posla i nazad. Ukupno 5km. Da znam da je malo ali mi se neda hodati. Trebam tak nekaj "jeftinije" jer ako ga maznu da mi ne bude jako žao. ![]() Veličina: L (185-187cm visina) Izdržati težinu: 110kg Lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#10865 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Imam ja jednog oldtimera, samo m smeta u garazi a camio je na tavanu preko 10g. , ako ne i 15 nisam ni znao da ga imam ![]() Torpedo kocnica, 3 brzine u nabi. Koliko bi to vrijedilo? Inace ide ko metak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10866 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ali sic je dušu dao, takav treba kupit za monticu jer kako sam čuo ovaj nebi pasao jer je cijev predebela, valjda.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10867 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ipak sam na kraju uzeo bijele formule RX, xtr 988 treba čekat 2 tjedna i skuplje su, a meni se za tu razliku to ne isplati. tak i onak još malo pa budu išli svi dijelovi valjda na prodaju. veli vuco da sam pica cestovnjak ![]() slika: http://imageshack.us/g/812/20110606140550.jpg/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10868 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10870 |
Premium
|
Onda je cijena ove polovne ok, eh da imam te pare uzeo bi odmah.. Bas namjeravam uzet bicu za neku cifru od 2500-3000kn, ali nemam jos ni pola.. Edit: vi koji ste iz rijeke ili grobnika, koliko ima sa Čavli do izvora Rječine? Inače sam "stari vozač" bice (imam 24god) ali ko mulac sam vozio svaki drugi dan po 30km, ribolov na Rječini (makar ribe ni vidjet baš, jako slabo), ali tek sam jučer nakon dobrih 7 godina sjeo i napravio 24km.. Sad me opet vuče za kupit bicu.. EDIT: možete mi reć par riječi o bici marke Kona? Nisam u tim vodama, a ovdje se polovna prodaje za 3000kn pa si čak razmišljam da to uzmem (ako osoba pozitivno odgovori na PM, pod tim mislim na prijevoz iz Splita do Rijeke).. Što mi još preporučate do nekih 3000kn? Nemoraju bit diskovi u pitanju, može i klasična kočnica.. Hvala
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 06.06.2011. u 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10871 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
danas bio na nekoj voznjici ![]() treba iskoristit lijepo vrijeme, posto prek dana radim Zagrebackim bregima ![]() dobro se penje bajk, ali imam osjecam da mi ETA nakon nekog vremena popusti i vrati se na puni hod ![]() ![]() uglavnom sam vozio uzbrdo da nabijam kondu za sljeme jer sam zadnji put nekak umro do gore, a i vec na kraju spusta sam jedva imao snage za pedaliranje. Ovak zgleda visinski profil http://www.pohrani.com/f/s/eu/1UnOXvxo/clipboard02.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#10872 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako ti ETA popušta moguće je da nema dovoljno ulja u toj nozi. Ili pri zadnjem servisiranju nije dobro očišćena. Isto se i meni događalo pa sam isto bio ![]() ![]()
![]() |
#10873 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ma nisam sigurn, moram bas spustit i napravit neki krug pa vidjet kaj se desava, a sta je najbolje ne mogu je sabiti do kraja ![]() znam da i inace nejde do kraja, ali se ja sa svojim 80kg sjednam na vilju i ostane jedno ~100 mm hoda |
![]() |
![]() |
![]() |
#10874 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni je isto definitivno oslabio ETA, i to za dosta, tek se na "najjačoj" postavki hod nešto manje smanjuje, prije je to bilo dosta izraženije/bolje. Udebljo se nisam. ![]() Što, sam da napomenem serviseru neka obrati pažnju na to? (Focus Northern Lite, Rock Shox Tora 302) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10876 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Na lijevoj strani vilice imam za preload. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10877 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Nije ETA kod marzocchia radi na principu u-turna kod rock shoxa. Ja spustim vilju sa 150mm na jedno 80mm i ostanem mi jos 30mm hoda koji radi, a u-turn-om ti stelas hod tora/recon od 85 do 130mm. Mislis na ovo polugu? Ak da, ti sa time samo zakljucas vilju, nema hoda, osim ak dodjes do neke prepreke pa onda vilja popusti 2-3cm. To je dobro na usponima jer ti onda vilja ne boba |
![]() |
![]() |
![]() |
#10882 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ošlo ti ulje u lowerse (ili je iscurilo na vrhu kod knoba plavog), što znači da ga nema gore dovoljno u nozi = više hoda do lockouta. Ti na Turnkey-u nemaš "podešavanje tvrdoće" kak ti veliš - ili je zaključana ili nije.
![]() |
#10884 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10885 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Eh fino da ste se uvatili vilice, tako nemoran uvik bit prvi sa nekim pitanjem ![]() Ka sta san bia reka iman Toru 302 U-Turn nova nekoristena jos u kutiji. Uglavnom pokusa san je testirat (ovako "nasuvo" da vidim kako radi). Osim sta san skuzija da mi opruga premekana za mene (90kg) osjecam grebanje unutra, ka da struze metal o metal. jel to ok ili je tvornicki dosla bez ulja? nebi volija je montirat na biku i shebat je bzvz. btw. sta se rame tice samo da malo dam update, trenutno je nemaju na stanju (samo gay boja ostala u 18") i dolaze in krajem mjeseca tako da cu je tek onda narucit. Ipak cu uzet novu ramu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10886 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Kada napravis par voznji ces vidjet dal ti je opruga premekana il nije. ak ce ti biti premekana, nova dodje oko 50$ To sto cujes metalni zvuk (vrlo vjerojatno kada ti je vilja na 130mm hoda) je normalno kod RS, na mojoj se je isto to bilo cuo i otiso sam do prote-e i slaven (super decko, serviser) je rekao da je to normalno jer opruga lupa u noge od vilje. Citiraj:
![]() Bum ti se javio pa se zaletim do malesnice |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10887 | |
Avocado
|
Citiraj:
Mislim da ćeš si ušparat puno bespotrebnog tipkanja ![]() Nemoj bit ko hipohondar. ![]()
![]() |
![]() |
#10888 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
U pravilu, izvuci oprugu i porihtaj gumu koja obavija oprugu tako da ti ne lupa vilica (pomiči gore dolje i testiraj gdje ne lupa). Ili stavi dodatnu gumu, samo ne znam gdje kupiti to. To se inače sa toplinskim pištoljem stisne oko opruge. Nemrem se sad sjetiti kak se to točno zove, ta guma.
![]() |
![]() |
#10889 | |
Premium
|
Citiraj:
I da, ta opruga ce ti biti premekana za 90 kg, tako ili ces morat nabaviti novu ili na dijetu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10890 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kad vec pricate o viljama, upravo citam novi Biker i tamo je reportaza o jedinom ovlastenom servisu Fox opreme, Vivasportu. OK, meni je ovo prvi glas, mislio sam da je Buhin ovlasteni servis (Alan prim). Na webu nema ni rijeci o ovlastenju i servisiranju Foxa, niti u cjeniku, tak da sam skeptican. U tekstu je opisan servis koji bi trebalo raditi svakih 30h (odmastiti i ocistit shock, zamijeniti gumene prstenove i teflonske podloske, staviti plavu Foxovu mascobu i sklopiti)...a svakih 100h treba napraviti kompletan servis (izmjena ulja, brtvi i dusika). Bas me zanima tko servisira straznji shock u ovakvim intervalima, pa vise se isplati raubati shock do iznemoglosti i kupiti drugi kad ovaj rikne, nego na servise potrositi vise nego sto vrijedi novi shock. Jel tko cuo za ovaj ovlasteni servis? @ De5tr0 Ciji si kit stavio frendu na njegovog Fox-a - origigi Foxov, ili neki zamjenski (Enduro fork seals , npr.) Zadnje izmijenjeno od: Nik. 06.06.2011. u 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|