|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
mreža, torrenti problem zna li netko?
Imam problem sa Win7 i torrentima! Od kad sam instalirao win7 stalno mi se pojavljuje bluescreen i resetira komp! Mislio sam da je prvo problem u wireless kartici (D-Link DWL-G510) i njezinim driverima ali sam nju uninstalirao i izvadio iz kompa te spojio komp kablom! Problem se opet javlja. Koristim utorrent za skidanje torrenta probao sam i sa bitorrentom i ostalim sličnim programima ali opet isto, jedino mi torrenti rade u operi tamo se skidaju bez greške! Imam realtek 8111B chip i instalirao sam najnovije drivere za lan, ali ništa se ne mjenja! Da li možda netko u čem bi zaista mogao biti problem! hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa pročitaj što je napisano na BSOD i proguglaj to. A misliš da je bsod vezan baš za torrente ili možda na win 7 ili na hardver |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Ja ti imam tu kombinaciju w7+utorrent (build 1.8.xx, sad ne znam napamet, ali zadnja finalna verzija) i nikakvih problema nema. Isto Realtek-ov chip za G-LAN,...mislim, pišem ovo pošto je malo vjerovatno da je do w7, ev. probaj staviti gorenavedenu verziju utorrenta jer, ponavljam, meni šljaka (možda novija ima nekakav bug sa "sedmicom" u kombinaciji, tko zna...). ![]() @hellbani: moguće, iako malo vjerovatno ako mu je komp bez greške šljakao sa prethodnim "non-w7" OS-om. Jedino ako promjena OS-a nije bila u sklopu "generalnoga remonta" kompa (rastavi-očisti-sastavi), pa nešto fizički nije sjelo... |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
da to mi se događa od kad sam sa viste prešao na win7, imam najnovju verziju utorrenta 2.04, evo danas sam pokušao napravit update i instalirao neke nove update win7 među njima sam našao jedan koji riješava BSOD ali koji je nešto vezan uz USB! Od tad sam uključio torent i stavio nekoliko većih stvari daa se skida i sad kad sam se vratio nema plavog ekrana komp radi od 17.00 do sad bez da se resetiro sad ćemo vidjet kako će biti narednih dana ... evo sa bluescreenview-om sam isčitao crash! ================================================== Dump File : 110210-15147-01.dmp Crash Time : 2.11.2010. 12:33:30 Bug Check String : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x000000d1 Parameter 1 : 0x81ab0015 Parameter 2 : 0x00000002 Parameter 3 : 0x00000000 Parameter 4 : 0x8c8c8555 Caused By Driver : NETIO.SYS Caused By Address : NETIO.SYS+5555 File Description : Network I/O Subsystem Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) Processor : 32-bit Computer Name : Full Path : C:\Windows\Minidump\110210-15147-01.dmp Processors Count : 2 Major Version : 15 Minor Version : 7600 ================================================== |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Smanji broj otvorenih konekcija pa probaj opet...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Malo kradem temu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Najlakše ti je blokirat cimera. Zbog stream enkripcije torrente je skoro pa nemoguće potpuno blokirati. Po meni QoS složen sa cimerom na kraju prioriteta, ako pomogne.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Tko je admin routera ? Zatvoriš mu portove i ugasiš UPnP ako ga ima ? |
![]() |
![]() |
|
|