|
![]() |
#1891 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
A ja sam mislio da si ti pravi navijač Čelskog, nijedan navijač Čelskog ne supporta Man U, nikad, ni obrnuto ![]() Pošto navijam i za Barcu i za Manchester United inače ovo je danas win-win finale za mene iako bi malo više volio da Manchester osvoji, da se Van der Sar oprosti od nogometa sa još jednim naslovom prvaka ![]()
#1892 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Matey. 28.05.2011. u 13:46. |
![]() |
![]() |
#1893 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1894 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas navijam za Lepog i društvo ![]()
#1898 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Barcelona - Manchestar United 0:2 glory glory MAN UNITEEED ![]() jer nema slave u padanjima ![]() Top comment: Hey guys Im a big fan of Chelsea and even if you guys beat us in quaterfinal. I hope that you beat the shit out of Barcelona. Go united! @Hamm jes to ti napisao? ![]()
#1901 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Nego, otvorio sam pšenično pivo rano. Suha su mi usta ![]() ![]()
__________________ |
||
![]() |
![]() |
#1902 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1905 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Miriši mi večeras na crvene kartone ![]() Kao što rekoh, volio bih da suci vuku za Barcelonu, ali da ih Man razmontira. Bilo bi to jako lijepo prizemljenje onih beskičmenjaka. Baš me zanima koliko će ovakih prizora bit danas: http://www.pohrani.com/f/22/MF/3g5cc...eal-madrid.jpg
#1910 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nisam neki preveliki fan Barcelone, ali su mi simpatični. No Scum mrzim iz dna duše tako da večeras samo neka Barca digne kantu uz razmontiranje ekipe pijanog Škota. Zanimljivo kako svi huškaju suce za Barcu a niko ne spominje kak FA gura Utd. kak god stigne zadnjih 15 godina ![]()
#1914 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
da da da da da da da da da da da da da da da da cjenim united vise nego deset reala zajedno, ljudi pokusali igrat, nije islo, i dobro, bit ce bolje u buduce |
![]() |
![]() |
#1915 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Kakav offside vidiš??? Tri igrača stoje pred golom i ti zoveš offside. Kao i prošle godine isto su pomogli suci.. Barcelona ne igra pravi nogomet.. To više nije pravi nogomet.
__________________ |
![]() |
![]() |
#1916 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
dobro onaj ko tvrdi da i dalje su suci naklonjeni barci mogu se stvarno pokrit usima jer pokazuju koliki su nogometni (ne)znalci.... tako da ove glupe izjave ko ruka davida vilee se mogu sakriti ![]() veceras je igrala samo jedna momcad, svaka cast doduse manutdu na tome sto su se pokusali nadigravati sa barcom, taktikom i nacinom igre, cestitke na tome, u mojim ocima su poginuli muski, dok supci ala real i the special one mogu samo na tvu gledati kako se dostojanstveno gubi od barce
#1917 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Zasluzeno su glumci pobijedili UTDu i Alexu HVALA na prvenstvu i finalu GLORY GLORY UTD! ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 28.05.2011. u 23:41. Razlog: bez takvih izraza... |
![]() |
![]() |
#1918 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Inače, što se tiče finala pobjedila je bolja momčad, nebih sad o tome jel su moralno čisti došli do finala ili ne jer to na kraju nije niti važno više, očito je to njihov stil. Unitedu je ova sezona bila i više nego uspješna te je dokazao da je ekipa iz samog vrha. |
|
![]() |
![]() |
#1919 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
očekivano. isto kao i prije dvi god, možda još i uvjerljivije, man utd jednom pogodio okvir gola. barca je duže imala posjed u šesnaestercu manchestera, nego ovi ukupno. da igraju deset zaredom, barca bi dobila devet. p.s. niko ne komentira evrinu ruku za mogući rani penal? |
![]() |
![]() |
#1920 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas je Barca bila bolja i zasluženo su pobjedili. Ali su mi se u onoj tekmi sa Realom zgadili za sva vremena ![]()
|
|