|
![]() |
#2161 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Meni VOY:Caretaker,Blink of an eye, Ashes to Ashes, Author,author, Flashback, Timeless, Someone to watch over me.... DS9:What you leave behind, Visitor, In the pale moonlight, Far beyond the stars, emperors new cloak, The magnificiant Ferengi... Ent:Regenaration, Twilight, Azati prime, Damage, Forgotten... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2162 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ljudi pozor- uskoro ce reprize ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Pa normalno da je bilo veče groblje u DS9 kada je flota počela proizvodititi masovno brodove da se obrani od daljnih napada Borga! ![]()
![]() |
#2167 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
CyberSky
|
Da sad grade puno manje brodove pa ih i brže grade,primjer su ti Defiant,Venture,Sabre klasa brodova zato kaj ih je teže pogodit!
![]() |
#2170 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Iskreno rečeno, meni se više sviđa uzmi-veći-čekić pristup problemu : Soveregin klasa. Eh, kad se sjetim malih flotica Soveregina kako oru po mapi u Armadi II, kud će suza nego na oko ![]() Ono što mi nije jasno je da, uz konstantne konflikte i fajtove kojih je ST svemir pun, postoji samo jedna klasa koja je isključivo warship : Defiant. Ok. kužim ideju "borba je zadnje sredstvo kad diplomacija zakaže" i "učiniti više sa manjim protiv nemogućih izgleda", ali da Federacija ne može napraviti nešto u stilu Scimitara...kvragu, pa gdje je balans, ne možeš imati cijelu flotu od malih brodića tipa Defiant...zapravo, čuo sam za Federacijski Dreadnought...Kyoto klasa, jel tako? E, da, i ono što je do ekstrema živcirajuće...jedan pogodak i svaki Galaxy-class je mrtav ako ne nosi ime Enterprise ( što u ST svemiru je ekvivalent upisivanju IDDQD u Doomu)... kvragu, i Defiant, koji bi treabao biti slabiji, može podnijeti neusporedivo više udaraca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
CyberSky
|
E , onda bi serije bilie totalno nezanimljive jer se nebi smeli nešto jače pofajtet.
![]() |
#2173 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() evo kad vas zanimaju brodeki http://www.startrek.com/startrek/vie...ips/index.html imate sve brodove star fljeta i izvanzemaljske navedene i njihov opis ![]()
![]() |
#2176 |
CyberSky
|
Dobro priznajem grešku no meni se čini da kada napadaju dominion na kraju Sisko spominje da Sabre klas brodobvi neke napadnu ili idu u izviđanje
![]() |
#2177 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ovako. Defiant je destroyer klasa broda. On od galaxya napravi mljeveno meso. Razvijen je za borbu protiv borga. Mali okretan puls fazeri koji su jači od običnih, ali ne jamče 100% pogodak, a kocka je velka meta. Dreagnoud je drek, samo velka meta. Taktika je ta velki brodovi "pokrivaju" torpedima i fazorima, dok defiant, venture, sabre i norway klasa imaju hit and run pristup. Ili ti usredotočenu paljbu na jedan cilj; okret, manevri za izbjegavanje i ajmo opet. Molim vas recite mi kak če jedan keldon il galor sljedit defianta i pogodit ga torpedom kad ovaj može radit krugove oko njega ak mu paše. Fazori tak i tak nemaju neki močan damage. Torpeda se računaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
CyberSky
|
E upravo to!
![]() |
#2179 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Samo me zanimalo šta sam ja to u Treku propustio. Već sam mislio da postoji još koja ST serija osim ovih 6. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2180 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
kaj si pozabil kaj su dregači od 8472 delali borgovskim planetima ?
![]() |
![]() |
#2181 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2182 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() http://www.tos.net/empires/ufp/ussfederation.html
![]() |
![]() |
#2183 |
CyberSky
|
Gle flota treba male pokretne brodove no isto tako trreba i flase tipa Galaxy jer ako treba napast planet defiant nebu npravil puno štete. isto tako veliki brodovi imaju puno rezernih djelova itd.
![]() |
#2184 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
..jel' vam pase sto su prebacili star trek na 12 sati? ...voyager mi je sve bolji i bolji...:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Tak mi je svejedno kad je, al opet ga nema ni danas ni sutra zbog je*enog sabora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne paše!!! Btw, probajte u bridge commanderu igrat s BOP-om i vidjet ćete da se samo morate naguzit na veći brod i derat ga s leđa. Nema šanse da se jedan galaxy ili sovereign okrene i napadne. E, da, još nešto, pulsni fazeri imaju veći damage nego obični, ali samo na blizinu. Zbog toga je defiant hit n' run brod. I još ima kvantna torpeda. Još da ima fazni cloak bio bil ultimate warship. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Guest
|
Pa zar nema Galaxy stražnje lansere torpeda? Soveregin nema onaj štit što odbija vatru natrag prema napadaču? Zar USS Defiant nema cloak? E, da, tko bi pobijedio da se Picard, Sisko i Janewayica odluče pofajtat? U svojim brodovima? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |