|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2011
|
Problemi sa novim računalom
Simptomi su slijedeći: -kod prvog paljenja u 90% posto slučaja se zamrzne sustav pri prvom screenu, nema pištanja nikakvog, nakon ručnog restarta sustav radi normalno -kod screena checking all devices izbaci "no any device exists!" -ponekad nestabilan rad miša (miš radi normalno na laptopu) Memorija, HDD i Grafička su bile na testovima u servisu. Nema greške u radu. Temperature su normalne. Sve je dobro spojeno (2 puta sam osobno rastavio i sastavio kompjuter). Probavane su različite memorije i update BIOSA, bez promjene u radu. U servisu su mi naposljetku rekli da vjerojatno nešto ne valja sa matičnom koju sam reklamirao i dobio novu, ali opet isto. To mi ne ide u glavu. Da li to znači da sam opet dobio neispravnu matičnu ili onoj koju sam prvi put imao ništa nije ni falilo? Problemi nisu strašni ali dugo sam vremena skupljao novac da kupim novo računalo pa mi je žao što ne funkcionira besprijekorno. |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ovaj Corsair CX me tako bode u oči ![]() Uglavnom, radi se o mačku u vreći od napajanja, posudi negdje neko drugo brand name napajanje pa s njim vidi ako ima promjene.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009