|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Radi se o kompjuteru: MBO EPOX EP-9HEAI GPU Sapphire X550 CPU Neki AMD Athlon 64 Inace nije moj, ali znam mu sredit nove windowse i tak to. Prije 8 mjeseci sam tako mjenjao windowse, sve je normalno islo do instalacije MSOfficea, kada sam imao problema sa ovim .cab fajlovima kao sto i danas imam. Nekako sam ja na kraju i uspio instalirat taj office jer sam silio instalaciju par puta, mozda sam uspio i ignorirati error, al' znam da sam nekak bio uspio. I tako dobijem opet ovaj komp da ga sredim malo, metnem nove windowse (XP) koje inace stavljam i na druge kompove i sve normalno rade. I tako stavim drivere, krenem sa instalacijom ostalih programa medju kojima je i office i opet problemi sa .cab fajlom neki. To je Office 2007, aj reko idem probat 2003, i opet tokom instalacije neki .cab fajl. 2 sata pokusavam, probam ignorat, nista, pokusavam u BIOS-u stavit da imam floppy (a inace komp ga nema), pa stavim da ga nema jer sam citao da je mogucnost i da steka zbog floppya, mada mi to nema nikakve veze. Rekao aj mozda do windowsa, skinem druge windowse, stavim, probam instalirat, opet .cab. Skinem trece windowse, opet isto... Rekao mozda je samo do office, al' idem probat Neru 2010 stavit, opet on ne moze naci neki .cab file, idem probat stavit Neru 7, opet, opet i opet. Da napomenem uvijek je neki drugi .cab file kada pokrenem bilo koju instalaciju isponova. Vise verzija programa sam na skidao, vise windowsa, probavao instalirati sa eksternog harda, pa sa harda od kompa, pa sa CD-a, DVD-a... Probao sam formatirati citav hard da nije do nekog virusa, stavio opet windowse i opet jfn4824.cab, bezveze ime.cab se pojavljuje. Evo i slika sa prilozenim errorima. Isao sam testirati da nije do harda. Inace ovdje je SATA HDD, a testirao sam sa svojim IDE HDD i pokrenem windowse i idem probat instalirati Office, isto daje gresku sa .cab fajlom. Vratim u svoj komp svoj HDD (IDE) i normalno instalira. Znaci nije do HDD-a. Stavim druge rame, isto opet problemi sa .cab datotekama. Cak nekada i tokom instalacije windowsa mi zna izbaciti .cab gresku, mada je sa tim windowsima normalno instaliralo cak, onda stavim drugu verziju. Uglavnom izmjednio sam 3 verzije windowsa i uvijek su problem .cab fajlovi. Inace svi programi koje sam probavao instalirati rade na drugim kompjuterima. Unaprijed hvala na pomoci. Pitao sam i na drugim forumima ali nitko ne zna adekvatan odgovor, jer ovaj problem je stvarno ni malo logican. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Poz...obzirom da sam svojevremeno imao sličnih problema, uglavnom sa cab filovima...nakon sati provedenih u pokušaju detektiranja problema...na kraju sam ipak došao do zaključka da je HDD bio u pitanju...točnije cache na HDD-u... Ne znam koliko ti to (ili drugima) ima smisla budući da si testirao svoj HDD...možda je do kontrolera na MB, al toliko znanja ipak nemam... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Istestiraj ram. Memtest i udri par sati.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Booto sam MemTest na tom kompu i cekam neku gresku ali eto proslo je vec 17 i pol' sata, 47 passova i jos nije gotovo. Dokle da to cekam? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Evo danas konacno se predajem i odustajem od ovoga kompa, vratiti cu ga frendu. Nakon sigurno 25 sati zajebancije sa tim kompom dosta mi je zivcanih stanica otislo. Jednostavno sta god napravio (zamjenio HDD, RAM uvijek prokleti .cab hebe. Probao sam 4 floppy drive-a ustekat (inace nema ga od proslog puta kada sam ga popravljao, pokazivao je stalno prilikom podizanja kompa gresku 'floppy drive failure(40)', nesto tako, i rekao sam da je valjda floppy kriv pa sam ga maknuo), jedan bi sigurno trebao raditi, i stalno pokazuje gresku koju sam naveo gore. Uspio sam cak naci i drivere za SATA kontroler i intergrirao sam ih u windowse, instalirao i svejedno opet ne zeli prepoznati hard kada stavim u RAID (SATA) mode. Znaci:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|