|
![]() |
#10263 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Frend kupuje Toru 318 ili Recona 351 - glavno da ima Motion Control i Uturn. Poslao sam mu SMS pa će se meni javiti sutra. Pa ću se onda javiti tebi Murina ili zgmaxxu. Valjda neće nestati do sutra. ![]() EDIT: Sljeme srijeda ? Anyone ? Majkemi, ovaj put idem ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 17.05.2011. u 01:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10265 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10266 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ljudi kaj kažete na ovaj bajk? ![]() Hefe kupuje pa da ne bi bilo. ![]() p.s može i savjet u tom rangu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10267 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
kakvo se vrijme ocekuje sutra u zg? ako se stvari poklope mogao bih doci sutra na jednu voznjicu po sljemenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10269 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10271 |
sto da napisem ?!
|
ja mogu gurajući držati tempo solidnog pedaliranja. tako da... jedino me strah da neću ni do gračana doći kako treba ![]() ![]() ali, potrudit ću se ! i, da. možemo krenut ranije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10272 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#10274 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
e cure, vam se mogu ja pridružiti sutra?? imam vremena (gotovo) cijeli dan, a također nisam neki pedlar.... 1:45 od tunela do vrha (pol guranja pol vožnje) nov sam u ovom pedlarskom svijetu! (btw: darkos na dbk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10275 |
Moderator
|
Hoćemo onda 12h tunel ? To bi trebalo svima pasati. Gore smo do 14h svi ![]() ![]() @ Zubich Bez onog avatara sa dropa nemaš tu šta raditi ![]()
![]() |
#10276 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Vidim da bi ovo mogao opet biti epic pohod sa sljemena PC-e ekipe ![]() Može željac, onda smo mi u 11h kod tunela i krećemo gore pa tko misli polako nek nam se pridruži a tko ne onda u 12h kod tunela! Pozz! Žac mi se još čujemo preko PM-a! ![]()
![]() |
#10277 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10278 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10279 |
Premium
|
Ima i prvi dio ali ovaj je predobar! http://www.redbull.com/cs/Satellite/...21243015846937 Pogledajte kaj pred kraj napravi sa SPECKOM!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#10280 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ovih dana u extreme shop-u u Splitu bilo je moguce isprobavanje nekoliko modela bicikli. Ostavljali su se dokumenti kao polog pa ste mogli bilo gdje napraviti djir. Evo danas prijatelj i ja isprovali Fuel EX8 i Fuel EX7 po Marjanu i mogu rec da sam ostao odusevljen kakom lakocom te bicikle upijaju teren. Mozda nisam toliko iskusan da dajem neke poredbe ali uglavnom sam ostao pod pozitivnim dojmom. Nije da smo radili neke akrobacije....niti to znamo ali smo prosli malo grbavije terene i tu i tamo koji manji skok...uglavnom naspram moje (Trek 4300 disc) se osjeti ogromna razlika. Znam da je ova fullsus a da moja nije te samim time ne spadaju u istu kategoriju ali dalo me malo zamislit za neku daljnju kupovinu...... http://www.pohrani.com/?1%2Ff6%2F1nZ9pXpU%2Fdsc02709.jpg - 56k warning Zadnje izmijenjeno od: Sonic1984. 17.05.2011. u 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10282 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ako nekoga zanima i nije znao, od sutra je u Jaski Specialized Demo day. Više info na njihovoj stranici. - http://www.proteajaska.com/ Možda, ali možda i ja dođem sutra na vožnju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10284 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ljudi tolko ste me zarazili s ovim tredom da sam izvuko diamondbacka iz supe malo ga podmazao, napumpao i odvozio rundu po kvartu. Sve je super u tome, jedino se pedale teze okrecu neg prije, al i to cemo ispravit valjda s vjezbom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10286 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10288 |
Premium
|
Evo ovako ekipa, dakle sutra u 11h kod tunela se nalazi sporija ekipa (Vuco i ostali nadam se da vaše stoji u 12h i da ćete doći) a vi koji se Nama u 11h želite pridružiti budite tamo ili na trg pod banom u 10:20h. Tempo LAGANINI ![]() Laku noć!
![]() |
#10290 | |
Premium
|
Citiraj:
Poslat ćemo ti razglednicu sa sljemena! ![]() I da, čestitke i nemoj da se izgubiš sa prvom plaćom, ima da te tražimo ![]()
![]() |
![]() |
|
|