|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Catalyst 11.5 Official
![]() |
#2 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Probao sam ih ali i dalje postoji onaj lag, malo sam proguglao i vidim da drugi isto imaju, nekima su ovi driveri pomogli oko toga a nekima nisu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ja sam također stavio 11.5a, i čak u release notes piše da je lag rješen ali i dalje ga imam Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
tako sam i ja dobio jednom, razlolg je bio to što prvo nisam un instalirao ati drivere u windowsima, nego sam direkt išao u safe mode sweeperom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa nisu se nista popravili, bas nista. Ja nakon godinu i vise stavio radeonku, 6950 2gb i krenuo igrat BF2 kad ono sve isto ko i sa 5870. Dropcine na 15fps kad malo jace zadimi i ogroman lag u startu igre. Samo jos cekam sivi ekran i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Meni radi sve ok i sa ovima, kao i sa svima dosada ove godine, jer sam probao svake redom. I btw ja ni sa jednima nisam imao mouse lag ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja sam bio na 11.2 do pred par dana i onda stavio 11.4 i pojavio mi se taj čuveni lag u gornjem desnom kutu... napravio sam roll back na 11.2, detaljno počistio drivere sa driver sweeperom i sve što treba ali gle čuda - lag još uvije prisutan... e sad, moguće da je lag bio prisutan i prije stavljanja 11.4 ali nisam to primjetio... međutim rješio sam ga na jednostavan način, a to je da sam u mouse options isključio cursor shadows... sad radi ok... naravno, to nije rješnje problema, ali ta sjena mi ionako ništa ne znači... :P probat ću danas ove 11.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Zadnjih 15-20 dana sam izvrtio 5870, 6870, 6950 te sve drivere od 11.1 do sadašnjih 11.5a i stvarno nisam naišao na problem s mišem u desnom kutu. A o performansama ne mogu govorit jer san toliko toga izmješao i iskombinirao da je teško izvuć neki konkretni zaključak.
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 10.05.2011. u 18:15. Razlog: tipfeler popravljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislim da se problem samo na win7 javlja sa leganjem miša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Da, kako rekoh, i ja sam od 11.1 od 11.5 probao sve, ali redom po izlasku, i nisam imao mouse lag, kao ni drugih problema, samo se povećavao fps gain sa svakim novijima.
![]() |
![]() |
#19 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Da...popravio ![]() Šta se tiče OS, Thermaltake, ne znam jel se problem pojavljuje samo na određenim OSovima, kako neman problema s tim, nisan detaljno ni proučavao. U mene je Win XP x64 kako i piše u potpisu i na konbinaciji kartica/drivera iz prošlog posta, sve radi ok.
![]() |
#23 |
gadget freak
|
Evo skinuo sam ih i za lap, znači mobility verziju - sve ok, osim što je idle veći 4-5°, što mi se ne sviđa ni malo.
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Temp diskova/cpua nije skocila ni za stupanj. Sta bi sigurno trebalo ako je 6c otisla temp sobe gore. Negdje je fora u driverima, cuo sam da ekipa sa vise monitora il crossfireom prijavi da je temp skocila sa novim driverima. Meni su driveri instalirani sa hydra visionom (il whatever se sad zove) za multy monitor setup, mozda je i to krivac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo sad i ja gledam temp i iako se nesječam koliko je boli prije sada je 40°C u Idle-u ali sam zato primjetio da mi je po loadom u igri smanjena max temp, prije je išla do 88°C sada nejde preko 85°C, meni paše! E da grafa je ova iz siga i još sam ju gurnuo na 900/1300 i radi ko urica ![]()
![]() |
#29 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Sorry al ak nemaš niš pametno za pisat, bolje nemoj ni ovak. Imam gpu-z logove pa pratim temp. svakodnevno malo detaljnije, a fyi sobna temp. mi je uvijek ista, regulirana klimom.
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Važan dio mog posta si propustio (jer si očito jako pametan), a to je da ja nemam povećanja temperature na dvije kartice koje su mi trenutno u pogonu, također ni na koleginoj testnoj konfi koja je trenutno kod mene s HD6950 1GB nema nikakve promjene u idle tempu. Očito vam je to uzrokovano nećim drugim, a ne samim driverima... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|