|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Povijest otvaranja datoteka
Htio bi pogledati history otvaranih datoteka u zadnjih par dana. Kako nisam bio uz komp nekoliko dana, imam neke sumnje da je netko gledao neke stvari koje ne smije, konkretno rar file. Gledao sam u win7 pod recent items se ne vidi jesu otvarane stvari iz rara. Na samom raru sam zeznio jer sam danas isao prebaciti taj rar na drugo mjesto i usput ga otvorio tako da u accessed mi pise danasnji datum. Trazio sam po netu, ali ne mogu nista konkretno naci. Znaci zanima me ili opcija u win7 ili program koji bi mogao prikazat kad je datoteka otvarana osim zadnji put ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
A na koji način je tu šansu "shebo"? Btw. postove će ti pobrisat. @ Matej Probaj s ovim ako već nisi.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 09.05.2011. u 13:57. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Pregled odnosno praćenje otvaranja fileova je isključivo stvar aplikacije sa kojom se otvara. Ona može a i ne mora (i u većini slučajeva neće) pratiti svako otvaranje i tu informaciju zapisati negdje (registry, log file itd.). Ono što možeš napraviti je fokusirati se na specifičnu aplikaciju koja otvara ključni dokument. Npr, ako te zabrinjava RAR file, možeš istraživati da li i gdje WinRAR (ili što već imaš za RAR arhive registrirano) zapisuje zadnje otvarane datoteke. Ako te pak zabrinjava npr. neki .DOC file unutar RARa, fokusiraj se na Word. Isto i za AVI ili nešto treće. Ne postoji generalan način da to napraviš, to je sigurno. RecetFilesView će ti pokazati koje datoteke su otvarane ako se isto zapusuje u Recent folder ili ako ju je netko otvorio sa Open dialogom u što sumnjam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|