|
![]() |
#9991 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Bontragerice su bas za siroka stopala ova gore kod nika, imam ih, a i uska stoapla, nisam to znao kada sam kupovao, ali idalje su super, samo malo smeta sto noga ima lufta. http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=1345 ima li ova majica ikakovih kvaliteta vise nego neke bicycle line i tako te jeftinije |
![]() |
![]() |
![]() |
#9992 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Mavic pulse je 47, na preporuku, a probao sam i 46, u dužinu taman, ali uskooo.
![]() |
![]() |
#9993 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
meni se raspala pedala ![]() Pocela mi se je klimat i nisam imao odmah gedore da ju stegnem i danas mi se u voznji odsarafila i ispao mi je cep, matica i neka sajbica negdje ![]() Sva sreca pa mi je konus ostao, sada moram nekaj iskemijat pa da si slozim pedalu. Kupio sam kuglice tak da sa time necu imat problema Ak ce me ebat pedala cim dobijem placu kupujem MG1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9995 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9996 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() aj ak su ispravne posalji mob na pm pa da rijesimo to, ja sam ionak cesto na relaciji crnomerec-gajnice Citiraj:
@nik nema onih fuji tenisica tj ima ih, al su 500kn, barem u city centru imaju neke jeftinije za 230kn, nisu fuji neg nes na b, mislim balance, razmisljam dal da te uzmem, ne izgledaju mi tak lose, a i nije neka investicija, pa budem razmislio al ak uzmem pedale od zeljca onda budu vjerojatno i ove tenisice uletile Citiraj:
kaj postoji jos neki tunel pod medvednicom? ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 06.05.2011. u 21:29. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9997 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kak Hash veli, tunel u Šestinama, zapadno od ulaza Bliznec (gdje se ulazi na Sljemensku cestu autom). Oliti, zadnja stanica tramvaja broj 15 koji ide s Mihaljevca.
![]() |
#9998 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9999 |
Premium
|
sestine? mislis gracani? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10000 |
Moderator
|
Može bit ![]() Iskreno, sve osim 10h je dobro. U 10h zna krenuti gro ekipe na Lojsteku, a probijati se onda kroz to sve - muka Isusova. Meni paše što ranije, nekima što kasnije. Ako mogu birat, ja bih da sam do 2 popodne doma. Kak ostalima paše ?
![]() |
#10001 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Samo kaj sutra namjeravam via 39 u Stubake pa cestom u Z. Bistricu i kasnije nazad za ZG. Meni pase 10:30h, trebao i jedan moj kompic ici samo je malo na knap s vremenom (javit ce se jos sutra u jutro). A pazi sad ovo. Fino otidji ponovno u Hervis, zanemari veliku tablu s cijenom od 500kn, priblizi se kutiji s cipelama, i dobro obrati pozornost na naljepnicu s cijenom...uocit ces snizenu cijenu s 500 na 350kn ![]() Da one Balance su fakat jeftine, ali nema mog broja, i cini mi se da su Fuji klasu bolje. Inace...ja sam upravo sad posarafio bajk za sutrasnju voznju. Jucer zapoceo i sredio kocnice, rastavio pogon - naravno, to se sve po mraku radi, uz zarulju i naglavnu lampu. Danas cu ja to kakti dovrsiti po danu da bolje vidim kaj delam, kad ono umjesto oko 15h vratih se u sumrak - i opet u garazi uz zarulju vracaj pogon nazad, sarafi, podmazuj...jos malo i otvorit cu servis ![]() ...ali ja sam za sutra spreman, tko je vidio gledat bajk u garazi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10003 |
Premium
|
OK, ja dolazim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10004 |
Moderator
|
Nik, kakva bi bila ona staza 22 (po kojoj si se vozio ono sa frendom kad je bilo toliko blata da više nisi mogao voziti) po suhome, tj. po sutrašnjem vremenu ?
![]() |
#10005 | |
Premium
|
Citiraj:
mislim da cu otic jos jednom, ak ne budu po 350kn uzet cu te balnce i bok ak netko jos uoci kakve popuste spd tenisica po gradu nek slobodno javi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10006 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Kad smo uhvatili makadam dalje smo isli po njemu i skrenuli na Njivice tako da neznam na sto lici ostatak. Da se sutra ne spustam u Zagorje vjerojatno bi zapalio po 22jci pa da ispitam teren. Tu ima dosta neucrtanih staza, treba zajasiti bajk i u istrazivanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10008 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Bas sam mislio da ce past takvo pitanje ![]() EDIT: prvo me hebe ona kisa pa se ne mogu vozit, onda neke obveze, pa sada pedala i sutra svadba ![]() propustam predobro vrijeme za voznju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10009 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10011 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ajmo report, nemojte sve uvijek zadržavati za sebe!!!!!! ![]() Evo ja sam danas napravio 24km po gradu, malo sam išao vidjeti kako koljeno i moram priznati da me nije mučilo, a prehlada je još prisutna i ono izbacio sam valjda pola kile balege iz sebe! Malo ću još pričekati sa nekim većim naporima!
![]() |
#10013 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pozz ljudi Imam jedan "problemcic". Prvi put da koristim disk kocnice pa me zanima kako namjestiti da se pakne ne diraju diska? Bicikla je nova, nije vozena ni 3 puta i ima garanciju al ne zelin ici u servis ako mogu to doma jednostavno popravit. Evo par slika kako to izgleda. http://www.pohrani.com/?2C/11X/3rjAogYK/img6899.jpg http://www.pohrani.com/?46/i8/46EWZABe/img6903.jpg http://www.pohrani.com/?2b/11D/4UssmIwo/img6906.jpg http://www.pohrani.com/?10/AM/27JUIFQc/img6907.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#10014 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Norco ftw ja imam katmandua i prezadovoljan sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10015 |
sto da napisem ?!
|
http://i54.tinypic.com/15gtobn.jpg popusti ova dva šarafa koja su ti zaokružena na slici. tek toliko da je čeljust kočnice labava. nakon toga stisni kočnicu par puta i dok je stisnuta stegni te šarafe. ako to ne riješi problem, ponavljaj dok nestane ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10016 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ima tko preporuku majice nekakve, da ima koliko toliko dobro provijetravanje, a opet da štiti od ovog sunce (+ ozonska rupa ![]() neznam gdje to uopće gledati, znači nemora biti izričito biciklistička
![]() |
#10017 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10018 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kakav je ovo post, jel komentiraš, kritiziraš, koga ili što, nerazumijem!? ![]() Nevezano uz ovo; današnji provod u gradu i ono što mi se dogodilo. Vozamo se ja i frenda po bic. stazi i prelazimo preko raskrižja, nigdje žive duše na cesti, ispred nas neki deda (cca 75g., 150cm visine i nekih 60kg) i ide preko pješačkog, ja ispred frenda i idem po bic. stazi i prolazim nekih 1m do 1.2m od dede brzinom od nekih 15km/h možda manje ali sigurno ne više, moj frend prođe jedno 3m od tog dede ali s druge strane i malo brže od mene i prestigne me i dođe na bic. stazu (napomena, na pješačkom nikoga osim nas 3). Sve pet, prođemo 5m kad čujem ja u pozadini "jeb.. ti mater", ja ono ![]() Usporim, okrenem se i vidim dedu kako uzrujano ide i počinje mrmljati malo glasnije nešto tipa; "šta gledaš da tebi sam rekao", ja ludim polako, još sam u pokretu i kažem mu "u ćemu je problem", na to će deda, "jeb.. ti mater" ![]() ![]() Reko čekaj malo da ja vidim koji je k ovom (sad sam već lud) starkelji, stanem i sada već dobro uzrujan krenem prema dedi, koji mi je do brade i ima 50kg manje od mene i jedva stoji na nogama (to je jedino što mi je u tim trenutcima spriječavalo šaku da ne poleti jer više nisam mogao razmišljati suvislo) i dođem do njega i pitam "pa u ćemu je problem, jesam li vas povrijedio prošavši kraj vas?", na to će on meni; "da šta si ja umišljam tu s bajkom (vozio sam se po biciklističkoj) i da sam ja njega PREPLAŠIO!!!!!" Ja, se suzdržavam i kažem mu, reko ovo je stvarno ponašanje dolično starijeg čovijeka (nije gospodin očito) prema nekome tko vam ništa nije napravio osim prošao kraj vas i još k tome mi majku spominjete. Ne hebe deda živu silu i dalje kenjka, i da bi mi se frend pridružio da me smiri, jer sam ja već kipio ko bojler, kad ovaj idiot od dede i njemu počne srati (frend je mene smirivao ovome se nije ni obratio) i kaže slijedeće: "vidi se da vas dvojica očito niste NEOBRAZOVANI i FACE ste", ok, ja i frend se pogledamo, tu sam se već počeo smijati skoro pa na glas, uvidio da je deda malo prošvicao i ja i frend smo odpedalirali uvidjevši da nema tu pomoći a deda je i dalje nastavio mrmljati! Eto, tako vam je to kad ste ili barem pokušate biti pristojni, vi koji ste se vozili samnom znate da nisam glup i da se ne zalječem u ekipu pa naglo kočim i takve gluposti i stvarno se trudim nikoga ne dovesti u situaciju da mora misliti na MENE dok sam ja na bajku, ali ovo je bilo stvarno nevjerojatno. Htio sam to podjeliti ovdje s vama tako da vidite da ima i starijih ljudi koji su totalno netolerantni i očigledno kad se preplaše neznaju se smiriti!
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 07.05.2011. u 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10019 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
hvala na preporukama za brzinomjer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10020 |
Premium
|
ne vozis se bas javnim prijevozom, ha? ![]() ja se vise ne trudim raspravljat s ekipom na cesti i ne nerviram se vise na kretene, skuzio sam da to ne rade namjerno nego jednostavno ne kuze na pjesake pazim sto vise, kraj djece posebno, al da me jebe to kaj se neko zamislio pa se scimao kad prodjem pol metra metar od njega, pa i ne bas ![]() uostalom pjesaci su jedan od razloga zasto preferiram voznju po cesti, oni i ekipa koja izletava iz haustora, iza zivice, i slicno uostalom, na pjesackom sam gost, na cesti sam doma, to kaj to dio ekipe u autima ne kuzi..ha.. skuzit ce jedino me jos nerviraju ovi kaj trube al trudim se da i njih sto vise ignoriram |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|