|
![]() |
#1 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
XP+SP2 Boot CD-ROM
Pomocu AutoStreamera sam splisteamao WinXP Pro i SP2. Taj image sam zaprzio - kao ISO CD-ROM. No, kada sam probao bootati sa tog cd - vice da ne moze! (pise ono: fale neki fajlovi...) Pitanje: jel sam trebao snimiti u Neri BOOT CD-ROM ili nesto drugo ne valja tj. radi se na drugi način? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
partibrejker
|
Pretpostavljam da mi ovaj AutoStreamer pravi probleme - pa sam ga zamijenio sa nLite ![]() Program je ludilo - moram još samo integrirati SATA drivere u instalaciju i rješio sam sve svoje probleme! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Moze se to i pjeske, nije tesko... ali eto vec si rijesio problem ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
imaš u bugu (10 ili 11 mjesec) članak na temu slipstreaming xp sp1 i sp2 i uzradu bootabilnog cd-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ima i na internetu milion stranica sa objasnjenjima, samo ukucas "slipstreaming xp" na Google...
![]() |
#6 |
partibrejker
|
Sve je rješeno s onim nLite programom! Ja sam mislio da ja negdje grješim - jer AutoStreamer napravi IMAGE, ja ga u Neri snimim no poslije neće bootati iz neznam kojeg razloga. Taj isti postupak (pravljenje imagea, snimanje i bootanje) sa nLiteom radi savršeno - tako da sm AutoStreamera otpisao! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|