|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Izblesiran Gigaset SX 763
Modem star nekih otpilike 2 godine. Unatrag nekih mjesec dana počeo se blesirat, samo odjednom, mi ispiše unidentified network i nemožeš ništa, srećom imam rezervi pa sam ovoga odpojio i spoji rezervni. drugi dan vratim ponovno siemensa i sve 5. Danas pak ujutro uključim komp kad ono not conected, idem provjerit modem, lampica LAN1 svjetli i trepće a na kompu ulaz u mrežnu je u mraku, vratim se do modema ištekam iz LAN1 i spojim u LAN2, kad ono LAN1 lampica se ne gasi a na kompu mi uzme neku ludu IP adresu 169.254.X.X i tako svaki puta. Ne mogu ući ni u postavke modema, na početku sam još uspio preko WLANA ali sad ni to više ne radi. Od jutra pokušavam reset i sve i svašta i ništa ne pomaže. Lan1 i dalje svjetli iako ni jedan kabl osim napajanja nije uštekan u modem. Kolko sam primjetio reset ne radi, jer nakon resete se modem nebi smio spojiti, a kolko vidim po lampicama on se spaja. šta mi je činiti? Nedugo sam obnovio ugovor i uzeo prijenosni HDD, pa neznam dal mi budu promjenili modem zbog toga? Ništa ne gubim ako probam, ali me zanima kak bi bilo najbolje da se ne spajam s tim rezervnim modemom jedan dan pa da zovem službu za korisnike i opišem problem s modemom? Ili ako netko ima prijedlog kak modem oživit? Rezervni modem koji imam nema wlan, a to mi najviše treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po opisanom mrežni switch u uređaju je preživio nekakav šok (npr. strujni ili grmljavina) i zato se sada nepouzdano ponaša, karakterističan primjer je kad ištekaš Lan kabel a odgovarajući led i dalje svijetli. Rezultat: hardverski neispravan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Dakle zovi SZK, reci da ti je modem neispravan i oni ce ti bez problema dati novi |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|