|
![]() |
#1681 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Još se igra 90min. ![]() ![]() Na ovu sliku http://i.imgur.com/iVgf0.jpg mi se vraćaju neke uspomene...unti odmah sam nervozan kad se sjetim te tekme. ![]() Kaj se čudite na barcine simulacije? Tak non stop igraju i sudci puše. Kad slome njihovog odmah roj muha na sudca i žalopoljke. ![]() |
![]() |
![]() |
#1682 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
hahaha jesi ti opce gleda utakmicu? Barcelona je dominirala cilo vrime, pogledaj samo posjed lopte 79 - 21 za Barcelonu! Sta se crvenog tice bio je opravdan, krvnicki start! "Barcine plačicurice" haha pogledaj samo Kristianu kako pada kad ga se dotakne... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1683 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Barcina dominacija? Posjed lopte ti baš i ne znači to, a i ja nisam rekao da niti da je Real dominirao. Barca je cijelo to vrijeme dvometarskim pasovima kružila oko centra, a prava dominacija igre je bila Realova obrana, mogli su oni i napast no tada se nebi mogli onako uigrano braniti. Uostalom to i je tipična Mourinhova taktika. A i Ronaldo je u ovoj tekmi bio nula u padanju prema Busquetsu, pa čak i dramatičaru Alvesu, bilo je tu još "plačicurica". Na Ronalda se bar ide s namjerom da se napravi faul. |
![]() |
![]() |
#1684 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Meni je ovo bilo muka za gledati... Od komentatora koji fanatično navija za Barcu, preko Reala koji je demonstrirao kako zaustaviti Barcu ali ne i kako ju pobjediti, pa do ovih baletna/padavičara koji se dodaju u zadnjoj linji (otud im i posjed toliki) i čekaju da im sudac rješi utakmicu...
![]() |
#1685 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
S**nje od tekme. A onaj Pepeov start ![]() Messievu "majstoriju" neću komentirat. Čisti trk, nije čak ni vagao igrače nego je uspio fino se "prošetat" pored njih. Više greške obrane nego genijalnosti Messija. Ide mi na jetru takav način igre zato što su Barcini igrači fizički skoro pa roboti i zato mi je recimo draže gledat engleski nogomet gdje imaš sijaset poteza i nije sve samo mrtvo nadtrčanje. Čisto me zanima šta će Man. Utdovi "starci" u obrani uspjet napravit ![]() Što se tiće Ćosa, lik je očajan kao i duo na Novoj TV. Sad mi je u rangu Prasička ![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
o boze koliko znalaca nogometnih, ove fore sa cvrstom muskom igrom, da nogomet je inace ragbi, i cilj je slomiti protivnika a ne zabiti gol. nemojte biti ljubomorni sto igraju najljepsi nogomet na svijetu, a ovakve cigane ko murinjo i milan koji godinama prakticiraju antinogomet treba zabraniti. zao mi je realovih navijaca, sto su osudeni na SVOM stadionu, u polufinalu lige prvaka, pred najljucim rivalom, gledat kako njihova momcad igra bez napadaca, sa jedinom namjerom da izvuce 0-0 u obje utakmice, pa mozda na penale produ jer su to vjezbali... sramota EDIT: vjerujem da je prave zvijezde koje su igrale u realu sram, jer ovo nije kraljevski klub u kakvom su oni s ponosom igrali, ovo je murinjova privatna prcija....
#1687 |
Premium
|
Gle statistika ne laže. Barca je napravila 25 prekršaja, a Real 21. Bilo je i s Barcine strane prljavih poteza, a i prvi su izgubili živce u tunelu. Nogomet se igra na rezultat, a ne na ljepotu mada i ne znam po čemu je Barcina igra lijepa. Prekršaji su sastavni dio igre. Istina, nemoraju biti krvnički ali mogu biti taktički. Mourinho je, htio ti to ili ne htio, genijalac ![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Guest
|
Ovo je igra za pobjedu i neka su pobjedili. Mourinho je taktičar do kraja i pod njim nitko ne igra lijep nogomet. Da, nogomet se igra na rezultat, ali ne navijam ni za barcelonu ni za madrid i meni kao gledatelju je cilj gledati dobru utakmicu. Rezultat iznad svega neka cijene navijači kluba koji igra, a oni su tak i onak u manjini naspram cijele Europe koja gleda ove utakmice! |
![]() |
#1689 |
Premium
|
Ma sve OK. Nisam ni ja neki navijač te dvije momčadi ali ispada kao da Real uopće nije pokušavao prema naprijed i samo su igrali bunker. Ili svi smatraju da utakmica počinje kada se isključi protivnički igrač i kada se Barca razigra. Kako Ćos slavodobitno kaže: "Sad tek počinje El classico" ![]() |
![]() |
![]() |
#1690 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Zna se dobro što je muška igra, a to definitivno nije igra barcelone. Bahati su, simuliraju i non stop se žale. Da je messi onako bahato uletio jednom Roy Kenau, Ericu Canton-ai (kako god) ili Jaap Stamu kao što je uletio Srni mislim da bi si zube skupljao po travnjaku. ![]() Mascherano i Dani Alves slobodno mogu u neku glumačku školu jer su pokazali zavidan talent kroz godine valjanja, prenamaganja i moljenja sudca da protivniku pokaže karton. ![]() Barca prolazi dalje ali nadam se da će ih United uništiti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1691 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel ovo oksimoron il šta ![]() Ako je bunker, namjerni faul i onemogućavanje igre taktika, onda je i valjanje po podu kako bi se iznudio prekršaj i žuti karton nakon čega bi protivnik igrao mekše i ne bi mogao raditi takve prekršaje kontrataktika. A što se Reala na Nou Campu tiče, popit će gol sigurno, teren je puno širi i neće obrana moć istrčat barcina dodavanja. Jedino šta mogu je igrat s Adebayorom i gurat loptu duboko CR-u koji je brži od cijele obrane ili Di _Mariji koji bi mogao nabacit Adebayoru. Al opet, prednost od 2:0 će teško stić. A umjesto da se igra otvoreno, da konačno pogledamo super tekmu, čika Murina će sve zatvorit da se ne bi osramotio i popio 5 komada, opet. Citiraj:
Eh, da, sad se sjetih još jedne stvari! Mourinho je cijelo vrijeme, još nakon prve utakmice ponavljao kako bi želio jednu tekmu protiv Barce odigrat sa 11 igrača na terenu. Hehe, taktika utjecanja na suce, forsirat priču kak Barca dobije crveni bezveze, pa kao, ajmo ih tuć, neće nam sad dat crveni. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Booger. 28.04.2011. u 09:44. |
|
![]() |
![]() |
#1693 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Svi cvile kak se barcini igrači valjaju a cr je doktorirao to, zato mu ne sude suci više, jer ih je naučio da je padavičar. A i rooney isti k, samo što je ružan i englez ![]() Zašto barca igra najlijepše: zato jer igra timski, igra fluidno, igra napadački. Što se tiče crvenog real je trebao dobit dva. Makar mi se čini da treba prvo nekom potrugat nogu da bi bio zasluženi crveni, KO adebayora, gaženje onog telca dok je bio na podu... A prolaz mesija, majstorija je jer je meni izgledalo da su se ovi skupi braniči usrali ![]() ![]() Antinogomet murinja mi je odvratan, bunker pa ako bude kontra treba mi par dobrih igrača za gol (inter -> real). Što se finala tiče ja mislim da će barca lakše sa MU nego murinjom. I za kraj: tko izgubi ima se pravo žalit ![]() EDIT: Što reći za čovjeka koji ovako sočno laže: http://www.index.hr/sport/clanak/mou...ci/549199.aspx
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 28.04.2011. u 10:18. |
|
![]() |
![]() |
#1694 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Stigao sam tek na drugo poluvrijeme sinoć, pa ne znam kako je to izgledalo prije. Ne volim Real, a Barcelonu ne mogu smisliti i iz utakmice u utakmicu imam sve više razloga. Nemaju nikakvog respekta prema igri i igraju nogomet koji mi diže tlak jer želim gledati ekipu koja se trudi do 90. minute, a ne ovo što oni nazivaju igrom. Ovako oni fino nekako jedva zabiju gol i onda nakon tog slijedi 2352365 međusobnih dodavanja koja su totalno nebitna za cijelu igru pa se iz toga izvlače "činjenice" kako je Barcelona nadmoćna. Barcelona je fizički jedna od najslabijih momčadi. U mentalnom dijelu su zato najjači, mogu brzo procijeniti kud i kako krenuti/dodati da ostave protivnika na krivoj nozi ali to meni nije atraktivan nogomet. Ne sjećam se kad sam zadnje vidio da je neki igrač Barcelone pucao izvan 16m. Nema tu atraktivnosti odavno, sve se svodi na kalkuliranje. Igra "boga" Messija mi je jadna. Uzmi loptu i zabij se među minimalno 3 igrača i računaj na to da ako te netko sruši, ekipa će napraviti pritisak na suca, i hop, crveni karton ili slobodni udarac u dobroj poziciji. Pokazalo se i jučer na kratko kako treba igrati protiv Barcelone, no očito je jedini raspoložen za to bio Adebayor koji je par puta pritisnuo zadnju liniju i skoro došao do lopte. Taman mi postane zanimljivo i eto opet crveni u Barceloninu korist. Više se ni ne sjećam kad su odigrali neku važnu utakmicu protiv 11 igrača. I naravno, nakon tog mora past gol pa slijedi 20 minuta demonstriranja dodavanja na centru u stilu: ja dodam tebi, ti vratiš meni i tako x5. Ne znam kako to možete mirno gledati i još toliko dizati Barcelonu u nebesa. Suđenje neću ni komentirati, pogotovo nakon onog Messijevog leta na braniča Reala s laktom u leđa, hodu prema sucu i mahanju u stilu: "Ma ne, hvala, ne treba mi žuti, sve ok".
#1695 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Više od nogometa me smeta kada komentatori navijaju za barcelonu, ali ono baš očito i na granici dobrog ukusa. Možda su i plaćeni za to, ali to se sigurno kosi sa profesionalizmom sportskog novinarstva, ako ne i etikom. O simuliranju i iznuđivanju od strane Barceloninih igrača neću niti govoriti, cigan ostaje cigan. Što se tiće Pepe-ovog starta, ja osobno igram nogomet, i kao igrač istoga (ne kao navijač) kažem da je to start za žuti karton jer je to opasna igra. Takvih startova ima jako puno pogotovo u talijanskoj i engleskog ligi, a i u španjolskoj bude. Mislim ok, ako je kriterij suca bio takav da ne trpi ozbiljnije prekršaje, onda je i Alves trebao dobiti crveni karton. Navijam za Real od kad znam za nogomet, nisam fanatik: ako pošteno izgubi sve 5 i pošteno. No samo fanatik može okrenuti glavu na činjenicu da barca ima vjetar u leđa od strane sudaca, i to veliki. No, najgore je od toga što nogomet tu pati. Valjda je sucima naređeno da moraju tako suditi ili nisam pametan što bi drugo bilo... Žalosno i ciganija, nogomet se pretvara u travestiju, politiku, interesne afinitete grupacija, a biznis već odavno je. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1696 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
možda je barca imala malu pomoć suca ali svejedno su bolje izgledali od reala u oba poluvremena,murinjo je glavni krivac,bezvezna taktika bez pravog napadača,slab pritisak... nogomet uopće nije kompliciran,samo treba imat pametne igrače a barcelona ih ima ako dodaju 5X loptu ili 1000X meni ništa ne smeta,barca zna igrat i čuvat loptu i to im je odgovaralo,a i real se nije nešto pretrgao da im naprave pritisak barcina 2 igrača izigraju 6 realovih da ovi pojma nemaju gdje se nalaze i zato je barcelona najbolja |
![]() |
![]() |
#1697 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Barcelona je daleko najbolja, ali sinoc bez crvenog kartona nista.. Da, sakrili su loptu realu.. 80% su imali loptu u svojim nogama ali nisu ni probali krenit u napad.. Zadnja linija se igrala s loptom cijelo vrijeme, a real nije probao oduzet loptu. Dobio sam proljev kako je losa utakmica bila sa obadvije strane.. Poslije crvenog konacno malo nogometa.. |
![]() |
![]() |
#1698 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1699 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
#1701 |
The mighty pirate
|
A to je za Barcelona vs Real priču relevantno....? Eto ti i Ibrahimovića sa svojim ispadima, pa što sad. Inače, meni ovo ne izgleda kao penal. Čovjek pukao na iznuđivanje. Malo mi je Joey Barton i Balotelli u jednom ![]()
#1702 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Da je tebi netko tako uletio jebo bi mu užu i širu rodbinu cijelu utakmicu, u to sam siguran ![]() Da je slučajno fulao loptu, Alves bi se pozdravio s nogom. http://www.youtube.com/watch?v=G2oRX...&feature=share Mascherano je barem povukao nogu, a Pepe ju je još i produžio, vidi se namjera da ga je htio polomiti... Pepe se nije ni bunio nakon crvenog, znao je šta je napravio, a budite sretni da i Adebayor nije dobio crveni...
![]() |
#1703 |
The mighty pirate
|
Zar nije definirano da se crveni karton daje igraču samo u slučaju kad do lopte ne može doći i kad postoji namjera da se ozlijedi suparnički igrač. Recimo, slučaj Totti - Balotelli je pravi primjer ispravnog crvenog, kao i ovaj start s početka videa, za koji mislim da nije čak ni žutog bilo. Pepeov start ne odgovara nijednom. Bio je i tijelom bliže lopti i u pokretu dok je Alves stajao na mjestu. Promišljeno iznuđivanje crvenog, rekao bih. Adebayor i "Barcelona players crying like a baby" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yppOfLazuQI
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 28.04.2011. u 14:57. |
![]() |
![]() |
#1704 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
najslade je vidjet pokusaje utjehe da to nije bio crveni,sudac ih je pokrao, bla bla etc etc... mozete se samo sramiti ![]()
#1705 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@1v@n: h4ze ti je odgovorio. i ako je ono tebi 'normalan' start onda jbga ![]() video pokazuje koliko je lik mentalno labilan i da sinošnji start nije slučajan/izoliran događaj u njegovom 'poimanju' nogometne igre, gleda sam dosta utakmica, al onako bolesničku reakciju nisam vidio. |
![]() |
![]() |
#1706 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Pogledaj još 100 puta video pa ćeš vidjeti kako je Pepe još i produžio nogu s namjerom da ovoga ozljedi... A svi dobro znamo kakav je Pepe igrač i da mu ovo nije ni prvi, a ni zadnji takav start.
![]() |
#1707 |
The mighty pirate
|
Nije normalan, ali bome nije ni za crveni. Takvih startova ima koliko hoćeš posvuda. Max. što se dobije za to je žuti. Zaslužni za crveni su isključivo Alvesova gluma i navala igrača na suca. Ako je to bolesnička reakcija bila, što je onda ona Adebayorova reakcija bila? ![]() To je po meni bio crveni, ali što bi bilo kad bi bilo. Slažem se s Mourinhom u vezi onog što je rekao da Barcelona ne bi zabila gol ni da se 3h igralo, da su imali sve igrače. Naravno da sam igrao nogomet, i doživio puno takvih startova. Jednostavno vidiš s kim imaš posla odmah u početku i pustiš budalu...ili napraviš što je napravio Alves, simuliraš. Pregledao sam video već 30-ak puta minimalno i ovo produženje noge, ako uzmeš u obzir način na koji je skočio i išao prema lopti s rotacijom tijela ulijevo da izbjegne kontakt, je po meni refleksno. Probaj tako skočiti u punoj brzini, da u zraku ostaneš u raskoraku pa vidi što će se dogoditi s nogama kad se spremaju na doskok.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 28.04.2011. u 15:10. |
![]() |
![]() |
#1708 |
Guest
|
Čemu tolika galama oko potpuno nevažnog dvoboja..? Pa i ptice na grani znaju da United osvaja LP. ![]() |
![]() |
|
|