|
![]() |
#1653 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Bar se nisu stisli na svoju polovicu kao real. ![]()
![]() |
#1654 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.index.hr/sport/clanak/ars...ti/549034.aspx Možda i je istina s obzirom da Arsenal fakat sucska. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja kao simpatizer Arsenala ne bih imao ništa protiv. Već je polako postao uteg za momčad jer se sve oslanja na njega, a u zadnje vrijeme su i ozljede češće, ipak je dečku u punom pogonu od 17. godine ![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ni pošorat se ne znaju curice...
#1662 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Sudac je kur.in sin.ovo nema veze s nogometom |
![]() |
![]() |
#1664 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Suci jednostavno uvijek podilaze barci. edit- http://i.imgur.com/BTQgw.jpg http://i.imgur.com/iVgf0.jpg nadam se da taj ćelavac nigdje više ne sudi |
|
![]() |
![]() |
#1665 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja isto ne kužim šta ovaj Štimac priča, čistim đonom na potkoljenicu, opasna igra, i to nije za crveni. Navodno je Pepe ranije dirao loptu, smiješno. Što se mene tiče trebo je i Adebayor dobit crveni za čistu namjeru, a ni ono Marcelovo gaženje Pedra u šesnestercu koje nitko nije niti spomenuo nije nikako čisto. BTW, tko je gledao i tekmu finala kupa vidio je kako su Realovci igrali. Ono je bila još tvrđa utakmica i prljavija utakmica. Murinho zna reć kako nije odigrao tekmu protiv barce a da nije dobio crveni. A kako ih usmjerava i kakve im upute daje? Nek tuku, al nek ne dobiju crveni. |
![]() |
![]() |
#1666 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Messi za kralja planete ![]()
![]() |
#1667 |
Fresh Juice
|
Nije bilo za crveni već je crveni rezultat konstantnog presinga na suca od strane barcinih igrača. Onaj pedro i buskec najveći simulanti u nogometu |
![]() |
![]() |
#1668 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1669 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Daj prvo nauci nes o nogometu da bi mogao ista komentirat,pogotovo sa ovakvim komentarima,mogao je covjeku nogu polomit ti govoris o kartonu, i onaj adebayorov start nije bio za crveni, da ga nije dobio pepe adebayor bi ga popio samo tako |
|
![]() |
![]() |
#1670 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
I taj crveni je presudio utakmicu. Svi se ismijavaju s tim crvenim. I ne, nisam simpatizer Reala Da, a simuliranje i bacanje po podu u desetak drugih situacija. |
|
![]() |
![]() |
#1671 |
Premium
|
To simuliranje i bacanje je rezultat nesuđenja žestokih prekršaja na finalu kupa, kako sam već ranije napisao. I to ne odobravam, da se zna. Ali ovi prekršaji koje navodimo nisu simulirani. I ne, nema veze što su obojica u isto vrijeme digli nogu, udarac po nozi je prekršaj, start đonom je prekršaj. Kako god završio. |
![]() |
![]() |
#1672 |
Fresh Juice
|
Jbg, nije forum raspoložen za debitiranje Al zato na f.hru piče sve u 16 postovi, zabavno za čitat ![]() Mislio sam da će bit bolja utakmica, kad ono bunkerčine s obje strane do tog crvenog. Nadam se da će uzvrat ponuditi više nogometa a ne (polu)šamaranja |
![]() |
![]() |
#1674 |
Premium
|
Hihihih, ok! Onda ti komentiraj na f.hr-u. Pratio sam malo i tamo, i tamo su veći levati nego ovdje, kakvih tamo gluposti ima, to je čudo jedno. I kako forum nije raspoložen? Sve ti je odgovoreno! |
![]() |
![]() |
#1675 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
A tak,losha tekma,prvo poluvrijeme katastrofa... Alves ide ispucat,Pepe postavi djon,takvih startova ima na tekmama x puta,dao bi mu zuti,jer nije na nogu vec na loptu(barem mi se tako chini)... Adebayor crvendac samo tako... ![]()
#1676 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Adebayor je za ono trebao dobiti cisti crveni, a nije. Kaj je sucu bilo zao? mos mislit. lik se izgubio i kasnije nije imao isti kriterij. Da je odmah na pocetku pokazao 2-3 zuta nebi igrali tako prljavo. |
|
![]() |
![]() |
#1677 | |
Fresh Juice
|
U Messiju većinom, 2 od 3 ![]() Citiraj:
Ma raspoložen je, to je samo tako rečeno, da ne razvlačimo bespotrebnu raspravu na pet stranica iako i dalje smatram da je za žuti bilo. Adebayorov je već za crveni. |
|
![]() |
![]() |
#1678 |
Premium
|
Ponavljam, Real je sve tri tekme igrao strahovito prljavo, kao niti jednu koju sam prije gledao. I da, gledao sam sve tri tekme. A Pepeov start bi možda mogao biti žuti, da je to prvi takav start. A njemu nije bio. |
![]() |
![]() |
#1679 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Real je igrao katastrofa. Bunker protiv barce na svome terenu, pa kako oni misle proci dalje bez napadaca u igri. Koliko je para utukao u tu momcad i stalno trazio(i dobivao) nove igrace, pokazao je nista. Ispada u LP, u ligi isto nema sanse, jedino su uspjeli kup osvojit. BTW Gol od Messia je cisto remek dijelo, i vidi se da je jedan od najboljih igraca svih vremena ![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Gdje je ta svemoguća Barcelona? Nisu mogli pravilno niti prdnuti do crvenog kartona, no dobro ne volim niti jedne niti druge tako da mi fakat svejedno. Osim što je većim djelom tekma bila dosadna živce su mi digli i te Barcine plačicurice koje padaju na svaki kontakt ko drmnute i onda se čude kako samo protivnik nije dobio karton. Sve je to bahato i visoko u oblacima, nadam se da će ih u finalu Unitedove grdosije ako ništa drugo bar malo poučiti o pravoj muškoj čvrstoj igri. |
![]() |
![]() |
|
|