|
![]() |
#1 |
dev
Datum registracije: Nov 2007
|
Računalo se restarta ili ode u hibernaciju
os je Windows XP, mbo DFI lanparty nf4, cpu amd athlon 64 3000+ napajanje chieftec gps-400aa-101a - 400W uglavnom, upalim kompjuter, radi neko vrijeme, pokušam i load i ne gasi se zbog tog, temp cpu-a kad se upali je 36 a najvise dode do 50 nakon 10 min 100% loada. nakon neodređenog vremena zablokira i nakon 5 sec udje u "power saving mode", znaci vise nema slike na monitoru, ali komp radi i dalje, ILI se samo restarta... skinul sam s drugog kompa ms napajanje od 400w da probam jel mozda napajanje al uopće ga nemogu upalit s tim napajanjem ![]() ![]() edit: uglavnom ide u hibernaciju, nekad se restarta Zadnje izmijenjeno od: smw. 23.04.2011. u 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Grafa se pregrijava (lijepo od tebe da si napisao koja je)? Za MS napajanje ništa čudno jer je to šrot napajanje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dev
|
zaboravih, pise mi u dxdiag Radeon x300/x550/x1050 ja sam posve zanemario grafu al u kakvom je stanju hladnjak lako je moguce, javim se kasnije nije grafa, ocistio sam ju.. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 26.04.2011. u 13:06. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dev
|
ne piše temperatura, samo core clock i memory clock... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dev
|
mlačno je i s gornje i s donje strane... evo zablokiro mi se sad samo, bez da je otiso u hibernaciju. edit: btw kad ste vec zapeli za grafu otkrio sam koja je: radeon x550 edit2: komp zablokiro sa grafickim artefaktima pa se javim kad probam drugu grafu Zadnje izmijenjeno od: smw. 23.04.2011. u 22:00. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|