|
![]() |
#9633 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Svaka čast! Brzo ćeš ti s nama na Sljeme p.s. ako tko ima povoljno stražnji Shimano mjenjač -> PM Moj je izgleda za smeće I jedno pitanje: Mid Cage VS Long Cage? Namjeravam ubrzo staviti i zatezač lanca, pa ne znam ima li to kakve veze sa dužinom kaveza Zadnje izmijenjeno od: murina. 18.04.2011. u 09:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9634 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Uzmi si mid Cage, ja sam se zahebo sa Longom, probat ću ga đorat s nekim na forumu, ali definitivno bi si uzimao Mid Cage sada da kupujem novi. Long cage mi ima smisla samo na cestovnim bajkovima sa velikim prednjim zupčanicima, i na bajkovima koje voze njubare a napred imaju 3 šajbe, u protivnom MidCage ili čak ShorCage!
![]() |
#9635 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#9637 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Short je vise za DH tipove voznji i gdje ne krizas previse lanac, medium se sad jako puno koristi na 2X10 prijenosima, dok decki kaj imaju 3x10 svi voze na long cageu radi omjera zubi i šaltanja. Dosta je osjetljiv feder na long cage-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9638 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9639 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Evo da prijavim sa zaostatkom jucerasnju voznju ![]() Napravio sam 24km pretezno gor-dol voznje. hvatam kondiciju ![]() Evo jedne slikice okinute u remetama http://www.pohrani.com/f/2S/8A/3PZzOZLg/img0221.jpg A danas bili destro i ja na Sljemenu gore standard, i od stracare do lugarnice 1:20h, stajali smo po 2-4min na klupicama, adolfovcu, cesti i izvoru Uspio sam ispedalirati sve u jednom komadu ![]() Ruta za dole je bila tam kod tomislavca pa na 8 dijelom na 1 i 6 pa onda na glavicu. Pocetak staze ima korijenja i stazu je koristila sumarija pa su ostali kolotrazi i onda nakon toga je dosao jedan dio na kojem smo uzivali. Utabana zemlja, nema nicega na stazi i samo juris i uzivas. Tu je nastala ova fotka. Evo i trail staze http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1048349 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9640 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Jako je lijepa vožnja danas pala, staza je totalno u zelenilu, krošnje toliko guste da valjda ni kiša ne bi mogla pasti kroz njih ![]() Staza je prilično nezahtjevna, bez opasnih gluposti i naprosto prekrasna! Samo je jedan dio izrovan od strojeva i tamo se blato nakupilo, ali ima i obilazni put kojim nismo išli jer je strmiji, pa je to bolja solucija hehe Kad smo došli do zelene spustili smo se pored glavice onom istom stazom.
![]() |
#9641 |
Premium
|
Sviđa mi se ova ruta, može u srijedu repriza? Ja sam danas morao dragu odpratiti na posao pa nisam nikako mogao danas na vožnju, a sutra idem na sud, pa onda mi ostaje srijeda! Kaj velite!?
![]() |
#9642 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9646 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
ja sada jedno 2-3 dana uzimam odmor ![]() noge me malo bole, al mislim da cu ici i u petak ![]() Citiraj:
![]() danasnja voznja mi je bas dobro sjela. jos da nije bilo drva u zavoju bila bi i bolja ![]() EDIT: skuzio sam da kenda nevegal drzi po blatu i mokrom ko i balerinke po ledu Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 18.04.2011. u 21:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9651 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
fr_dotka
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=gdueblsrfpgvdjaz evo ekipa, ovo je stazica, kratko ali slatko!!!! ko ima muda, mudonja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9654 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nema još puno elemenata, uglavnom strmina, sa par naznaka gdje će što biti. Tek je u izradi, ne znamo ko je radi ali čini se da će biti zanimljiva. Nemamo ni fotke jer smo se previše uživili ![]() Ima još zainteresiranih za srijedu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9656 |
Premium
|
![]() |
#9657 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9658 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Destro i ja smo jucer prosli jedinicom tamo kod ponikva i na nekim mjestima smo morali paziti di stajemo jer propadnes u blato do koljena koliko ga ima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9659 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |