|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
(riješeno) Ntfs.sys corrupted or missing
eto jednog dana upalim ja komp kad me pri ulasku u windowse dočeka poruka bla bla bla missing file ntfs.sys i ništa uzmem ja boot cd .... i bootam windowse u recovery console-u .. pa da preimenujem taj file (kako piše na microsoftovoj stranici da se otklanja taj problem) ... a tad iznenađenje. C disk uopće ne postoji. od mojih 7 particija ja nemogu nać ni jednu. A ništa reko idem onda formatirat ... I tako odem ja formatirat kad ono nema diska. Reko nemoj me jebat gdje je disk .. samo me doćeka poruka Da se disku nemože pristupiti omg. Ima li netko ovakav problem ili ga zna riješiti i za one koji nisu shvatili text pitanje glasi: Kako da spasim podatke sa diska ako nevidim particije kada pokrenem bootanje sa cd-om ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
kako?nekakav disk unutra i novi win...tad preko njea instaliras win opet na tvoj hard i svi sretni...eh sad da ti pomogneb bez zejefrkavanja s diskovima...bi morao vidjet problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja tu poruku dobivam kad našiljim fsb:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
the luda ribetna
|
ma vjeruj mi kad formatiras win ce se sve vidjet(jos ka je sata sam pri pocetku instalacije ubaci disketu sa driverima za chip i stisni f6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Dižem staru temu. Uglavnom diga san XP SP3 sa updatea, i nakon 2 restarta neće više da boota. Uglavnom baca da je Ntfs.sys corrupted or missing, ali bio san ga zamjenio sa CDa i opet isto. Proba san i chkdsk /f, i sve repair gluposti ali ništa. Nisan jedio proba Windows repair jer mi je custom CD pri ruci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Možda ti je na CD-u corruptan? (iako to direktno ne objašnava zašto bio dobio iti jedan uspješan restart, ali eto. Nikad ne znaš/znam) |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Case closed, za mene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Za ovakve situacije dušu dale Live verzije bilo Linux ili Win bazirane, popraviš greške na hdd, kopiraš ispravni file, . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
Ma proba san Hiren, Mini XP, RIP Linux. Jednostavno nije ništa prošlo, siguran san da nisan ima pravi build pa se nije poklapalo s ostatko sistema. Ne znan šta bi drugo bilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|